- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
Gubek-Einste #52129 üzenetére
Én nem kérdőjelezem meg a gyártó hivatalos magyar support-ját. Ahogy mondták jó is lett. Egyébként nem a beállítások voltak hibásak...
Ha elolvasod, akkor nagyobb firmware verzió ugráskor történhet ilyen. -
Anaconda
tag
válasz
Anaconda #52038 üzenetére
Sziasztok!
Nem fogjátok elhinni mi volt a gond!
Azért írom le, hogy hátha segít valakinek...Az egyik Hikvision IP kamerámon frissítettem firmware-t és azóta nagyon lassan lehetett elérni. Hozzáteszem a kamera nem WIFI-s, csak LAN van rajta. Fel is hívtam a technikai support-ot, azt mondták nagyon nagy verziót ugrottam, semmi gond, beállítások exportálása->factory reset->beállítások importálása és minden rendben lesz. Nem volt időm rá "majd megcsinálom a következő hónapban".
Rájöttem hogy nagyjából azóta nem jó a wifi.
Ne kérdezzétek mi köze hozzá... ha csak azt az egy kamerát lekapcsoltam ment a wifi. Hozzáteszem LAN-on sosem volt gond.
Megcsináltam amit a technikai support-on mondtak és láss csodát minden jó lett. -
Anaconda
tag
Sziasztok!
Pince: TP-Link WR1043ND v1 jó
Lenti: TP-Link WR1043ND v3 jó
Fenti: TP-Link AC1200 rosszLehet, hogy csinálok full reset-et és full beállítást, de szerintem nem beállításbeli probléma, mert teljesen magától jött elő. Megcsinálom majd, csak kell hozzá nekem egy kis idő, 1-2 óra mert nagyon sok rezerváció, stb. van benne.
Nincs IPTV és a legújabb firmware van rajta. (Érdekes módon épp olyan frissítést tartalmaz, hogy androidos eszköz megbénítja a wifit (más androidos eszközöm hála Istennek nincs, ez is egyel több, mint kellene
) - ezt tegnap olvastam. Pár hete vettem elő az ezeréves androidos tabletet, de nem rémlik, hogy azóta lenne rossz, a tablet ráadásul ki is van kapcsolva.)
Most van egy kis időm és nyomozgatom még.
-
Anaconda
tag
válasz
viktorhu #52032 üzenetére
A routerek LAN-on össze vannak kötve AP módban. Ez pont a fő router, ezen van a 2,4 és 5g. A többi router eszközeinek is ő adja az ipket, mert azokon a dhcpt kikapcsoltam.
Az ssid-k természetesen különbözőek, a channel-ek auto-n vannak, de ki is írja hogy a fő router 11-es csatorna, a lenti 1-es a pince meg nem releváns mert az emeleten nem látni.
A nat szerintem mindenhol ki van kapcsolva.
Egyébként én is hw hibára gyanakszom, de ki tudja... -
Anaconda
tag
Sziasztok!
3db wifi routerünk van:
- pince 2,4g
- fenti 2,4/5g
- lenti 2,4 gA fenti 2,4ghz-es wifi csinál néha olyat, hogy 2-3 órára megbénul. Nagyon lassan vagy nem lehet hozzá csatlakozni, azt írja hibás a jelszó. A rácsatlakozott eszközöket nem dobja le de nem érik ez a hálózatot és internetet. Míg az összes többi 2,4/5ghz-es wifi jó. Kb 1-2-3 naponta van hogy pár napig nem is csinálja.
Konfig export/factory reset majd konfig import már volt.
Amikor a hiba előjött semmit sem állítgattam rajta.
Van ötletetek esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Intel Core i7-6700 processzor - Ingyen szállítással
- Eladó Iphone 11 RED 64Gb
- EVGA 1000 GQ, Kolink 1500 Platinum, Gigabyte 850 Aorus, Zalman Acrux 1200 Platinum,Chieftec 1250 GPS
- Ducky Keycap set - Daybreak - Német kiosztás
- Eladó MacBook Air 13", M3 chip, 16/256 GB, éjfekete, 1,5 hónapos, makulátlan, 3 év garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest