Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
brownus
veterán
a fantasy rpg-k nem olyan népszerűek sztem, meg alig van 1-2 a piacon, mint a látványos (de le a kalappal előttük!, gyönyörű a grafika az airborne meg a crysisnél is) fps-ek, ott a gyilok a lényeg, az adrenalin, itt meg a játék maga, a hangulat, én jobban beletudom magam élni egy ilyen karakterbe, mint egy harcoló gyilkosba
az utolsó amit végig vittem a f.e.a.r. volt, hát ott majd be szartam párszor... elég volt
bár még a far cry-t és a half life2-őt imádtam régen.túl a 30on már nincs kedvem azon izgulni, hogy melyik fa mögül lőnek hátba
nekem már az ilyen "nyugis" körökre osztott játékok kellenek, amikor 1-1 lépés között kimehetek a kétbetűsbe, vagy csinálok pár szendót, stb
mint mondjuk a HoMM. meg ugye fantasy, és azt még mindig imádom.ps, bár ismerem magam, ha lecserélem az alap hardvereket, úgy is kifogom próbálni a crysist

Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- További aktív témák...
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az utolsó amit végig vittem a f.e.a.r. volt, hát ott majd be szartam párszor... elég volt
bár még a far cry-t és a half life2-őt imádtam régen.