Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Köszönöm a választ
Most rakom épp újra, meglátom, hogy lesz-é változás.RexpecT:
Ha megint gebasz lesz, akkor csinálok screenshotot, megmutatom neked is, hogy mit nem láttál

mod:
Még valami. XP alatt volt 1.5, és hiányoltam valamit. Az 1.5 promo videójában láttam anno, hogy ahhoz, hogy lássa mi van egy legyakott ellennél, nem kellett "megnyitni", elég volt fölé vinni a kurzort, és kidobta a kurzor mellé. Ez csak nekem hiányzott, vagy nektek is ilyen volt?
KKaresz45:
Ez lesz a ludas igen, köszönöm neked is
Írok a fejleményekről majd.
Most, hogy jön a kettő, annyira kedvet kaptam hozzá, hogy kijátszom mégegyszer
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most rakom épp újra, meglátom, hogy lesz-é változás.
Írok a fejleményekről majd.