Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
A chipsetre BAT-ot keresek mily meglepő

itt: [link] lehet néha uppolni

Ezt a topikot meg no off tovább plíz
-
Winner_hun
félisten
válasz
Windows NT
üzenetére
inkább nézd meg az eslő hozzászólást a topikban

-
Winner_hun
félisten
válasz
Windows NT
üzenetére
Már sehogy, ha megírod azt is.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Windows NT
üzenetére

ilyenekre:![[kép] [kép]](http://winner-hun.uw.hu/Prohardver/mod.png)

[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Talán nyár végére kész lesz
Nyugi, majd lököm az infót
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
A csókolom a téma befejezését akarta jelenteni, nem azt, hogy ide ne gyere többet. Remélem nem volt félreérthető
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
És? Kötelező? Nem. Csókolom

-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Te meg türelmetlen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Beszólok valakinek és felvettem msn-re, ott segítek Neki

Ha a moddingal kérdésed van, akkor mondd, úgyis elment a topik
Amúgymeg vannak párhetes szünetek, nembaj, HA meg sikerül csinálnom a billentyűzetet, akkor talán megint fel fog lendülni. Ez egy ilyen hullámtopik
-
Winner_hun
félisten
Van erre alkalmasabb topikok is
Mivel én a ventillátoraimat nem vettem, hanem tápokból szereltem ki és 5 Volton járatom azokat, ezért nem tudok ebben segíteni.
[link]
Talán a leghalkabb ventillátorok közé tartozik: [link]
Most remélem nem itt fogtok mindenféle kérdést feltenni, ami eszetekbe jut
Maradjon már ez a topik a modding topikom, ha nem túl nagy kérés és a kérdéseiteket a _legmegfelelőbb_ topikban tegyétek fel. Köszi
Ha valamire nem találnátok sehol sem választ vagy topikot akkor kérdezzetek, de ide lehetőleg modding témával gyertek. Pláne olyannal, ami hozzám tartozik
-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Mivel máskor nem tok itt lenni

-
Winner_hun
félisten
Házépítéseket majd én is akarok csinálni, de az még odébb van. Ha csinálnám, akkor tudnám, hogy mit hova hogyan, meg menet közben rájönnék. Az a baj, hogy ilyen nemű tapasztalatom még nicsen. Lehet, hogy jó lenne az a megoldás, amit írtál, hogy beleolvasztod a csavart. De hogy hogy alakítsd ki
Ez jó kérdés, apró csíkokból kell szvsz összeragasztani. Vagy lehet olvasztani is, vagyis láttam olyat, hogy szúrólánggal megmelegítették a plexit majd elhajlították. De ebben sajna nem tok többet segíteni
-
Winner_hun
félisten
Valamennyit szigetel, de az nem az igazi. Inkább szálas anyag kell, mint pl a vatta, sokkal jobban elveszik benne a hang. De egy próbát megér, maximum ha nem jön be, akkor leszeded. Nekem a vatta+filc kombó nagyon bejött
Ha leveszem a gép oldalát, a winyót hallom, mármint a forgását, így meg nem nagyon. A seek-zajt is éppenhogy lehet hallani, ha rajta van az oldala a gépnek, ha nincs rajta, akkor sokkal feltűnőbb. Mondjuk a hitachi winyóm alapból halk, aminek a seek zaját még tovább csökkentettem, így szinte hangtalan -
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Szerintem minden drága, ezért csinálok mindent home-made, amit csak lehet. Hogy hogy néz ki, az már részletkérdés, az a ráfordított időtől függ. Kár, hogy VGA-t nem tok építeni

[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
De
Lehet
De ha benne van az #1-ben

-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Akár
Ha már így felajánlod
Amúgy jónéhány dolog van a topikban, ami az első hsz-ben nincs benne
#181-től
-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Coolink. Le is van írva valahol a topikban
-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ez nem a csettopik, plíz Off Topic
Thx
Ha moddinggal kapcsoltaban van kérdésed, az jöhet
-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Engem nem zavarnak az ilyen megjegyzések

fLeSs-sé az aláírás
[link] -
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Egyenlőre kénytelen vagy beérni ezzel
Meg az: olvastam egy <hosszas sípszó> srácról aki <sípszó> egy 7800gtx-et mendemondákkal
hosszas sípszó: balfasz
sípszó: elbaszott
szvsz
ha erre gondoltál -
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére

szal így kell híresnek lenni, csúcskártyát kell kinyírni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gonosz röhögésesre meg: ez úgy néz ki már rajtam fog maradni, bár nem zavar, ennek ellenére van, aki megbízik bennem
és hozza a VGA-ja vmodra
Én csak forrasztani fogok, az biztos. A többi már nem az én dolgom lesz

-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Na azt nem szoktam látogatni. De mindjárt megkeresem
Hmmm érdekes, király
Gondolom Ő is innen informálódott
-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére

-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Semmi baj, shift+ü

-
Winner_hun
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Kimaradt egy _ és próbálkozok

-
Winner_hun
félisten
Nem valami ultra márkás házam van, vannak is vele bajaim, az egyik oldallapot nem tom normálisan felrakni vagy csak nagy nehézségek árán

Amúgy Scorpio házam van. Majd be lesz rakva az első hsz-be, hogy milyen is volt a ház alapból, mert MikySoft fórumtársnak véletlen pont ilyen háza van: [link]
vagyis 90%-ban ilyen a hátulja az nem teljesen ugyan olyan, de nem is az a lényeg, hanem az eleje. Amúgy az én házamnak a bekapcsológombja zöld.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Nekem is 1000 fordulat alatt mennek a ventik

Chieftec tápom van nekem is, a garancia kb 1 hétig volt rajta, utána meguntam a hangját, szétszedtem és az elhalálozott Coolink tápomból beletettem a ventit. Jól jártam, sokkal csöndesebb és még kéken is világít
Amúgy a leghangosabb periféria a hitachi winyóm a leghangosabb, ami a leghalkabb winyók közé tartozik és még így is le van halkítvan a seek-zaj
A másik leghangosabb meg a Coolink tápventi, de nem zavaró, lehet mellette aludni
A tápot meg körbe ne párnázd, nem hiszem, hogy jót tenne neki
Azt nem tudom, hogy a faházra miért gondolod, hogy elnyeli a zajt
A ventikén meg valamennyire ki fog jönni a zaj -
Winner_hun
félisten
Ezt nem értem. Azt csinálnád, hogy a BAT-ra a 12-es hűtőt rátennéd és az kifelé tolná a meleget? Mert attól független nem lesz kevesebb venti. A miheztartás végett, hogy hol is vannak ventik:
- táp - 1 db
- gép teteje - 2 db
- gép oldala - 2 db
- gépben is van egy a chipsethűtőnél, ami közvetlen rá fújja
- gép hátulja - 1 db -
Winner_hun
félisten
Minek víz? Denevérfarmot tenyésztek, ha nem vetted volna még észre

Ramokra nem kell olyan, 34k lenne csak az a hűtésnek nevezett valami, tök felesleges.
Nem tom, hogy meddig műxik stabilan, a kezemnek már elég meleg, de majd alaposabban is tesztelni fogo, egy ventit mindenféle képpen fognak kapni. -
Winner_hun
félisten
Mértem hőmérsékleteket 1,5 óra játék után így alakultak a hőmérsékletek:
Szoba: 25,5 fok
Fenti a mérés elején 27,5 fokos levegőt nyomtak ki, a proci egy napot ment előtte 100%-on.
Fenti ventillátorokat leállítottam, belógattam a hőmérőt és elkezdtem játszani. 32,9 fok volt a maximum, ami a házban uralkodott. Ez szerintem nem sok
Játék vége előtt 5 perccel a memóriákhoz raktam a hőmérőt, játszottam még 5 percet, a memóriák a hőmérő szerint 49 fokosan voltak. Ez az a hőmérséklet, ami a kezemnek már elég meleg volt, kap majd ventillátort a 4 modul.
A proci és a VGA hőmérsékletét nem tudom megmondani, mert nem írja ki everest, Win Vista powa. A VGA memóriája 40 és 45 fok körül lehetett. -
-
Winner_hun
félisten
A hőmérsékletet vagy mit? A háznak enyhén szólva van egy kis szellőzése, nagyon nem lehet melegebb benne. Vagy állítsam le a ventiket? Nem dísznek vannak fent, lehet majd így is le kell szednem majd az egyik ventit, akkor meg lehet újraparafázni az oldalát, hogy ne legyen fölöslegesen egy ronda lyuk rajta
-
Winner_hun
félisten
Mértem a kiáramló levegő hőmérsékletét a ház tetején elhelyezett ventillátoroknál. 27 fok. Szoba hőmérséklete 20 fok. A proci 100%-on, memóriákat mittuodmén, dolgoznak ott 4en bent
a VGA meg nem annyira főt, csak windowsban vagyok. -
Winner_hun
félisten
válasz
Veriakilis
üzenetére
Sajna nincs, csakis AMD
Sajna olyat sem tudok, akinek ilyen rendszere van
ps: szedd le, nem tart az sokáig
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Kösz
Pihent agy?
Víz? Azt akarok bele csinálni, de hgoy mikor, azt még nem tom, lenne előtte fontosabb mod is. Kb 3 hét múlva neki is állok, addig pihi van még. -
Winner_hun
félisten
válasz
rauschie
üzenetére
LOL A tápok szívják ki a levegőt a gépből

Elég lesz a házad szellőzése, de ez úgyis a gyakorlatban fog kiderülni. Ha meglesz a gép, bepakolsz mindent, használod a gépet és pár óra terhelés után leveszed az oldalát majd belenyúlsz és megállapítod, hogy melege van-e vagy sem. Én is így csináltam, így vettem észre, hogy a meleg a táp és az optikai meghajtók között igen megreked. Itt kezdődött az egész modding.... -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
rauschie
üzenetére
Nem kivitelezhetetlen, csak akkor kell egy reszelő is.Naszóval. Az első lukakat a gép tetejére vátam ki. Először azt csináltam, hogy felrajzoltam a ventik helyét, majd fúrtam egy 10es lukat, amibe bedugtam a dekopírt és elkezdtem vágni. Nem a leggyorsabb dolog volt, ezután taktikát váltottam. A kört kifurkáltam 3-as fűróval, majd végigtoltam rajta a dekopírt, majd a legvégén egy dremmelszerű csiszolóakármivel kör formát adtam neki. asszem így volt, másfél éve vágtam ki a gép tetejét

Winner_hun
és nem lesz átírva, egyenlőre
-
Winner_hun
félisten
válasz
rauschie
üzenetére
Még szép, a jelenlegit topikcímnek be kell teljesülnie
Milyen stockról beszélsz? Az tudomásom szerint a gyári hűtőt jelenti. Szerintem nézd át az első hsz-t, egy fél percet nem ment az a hűtő
Hogy hogy fog elférni? Az legyen a legnagyobb probléma, felfér az a kis drágaság mindenhova
-
Winner_hun
félisten
Ha valaki véletlen látna egy olcsó értsd: 4k-s Coolink BAT-ot, akkor értesítsen azonnal, be akarom támadni a chipsetet is. De csak privátba

-
Winner_hun
félisten
válasz
rauschie
üzenetére
Első ránézésre az az idióta mintázat, ami nem tetszik a ház oldalán. Ha ez nem zavar, után természetesen oda és annyit lyukat teszel/tetetsz, amennyit csak akarsz, az én házamban sem volt, csak elöl és hátul egy egy ventinek hely, a többit én csináltam bele. Azthiszem nagyon nem bántam meg

Miaz, hogy fémben nem alakítható ki esztétikusan szellőzőnyílás?
Amúgy szvsz nem lenne elég az a 2db 8-as és a táp. Vagyis nem teljesen, különben nem csinálnának ilyen házakat. Elég az, de sokkal melegebb lesz benne, ezért nem árt egy két plusz ventit bele. Az oldallapon a CPU magasságában, amikor a másik gépem volt, ott volt nekem is a lyuk: [link], de a BAT miatt nem fért el, ezért alulra raktam kettőt nagyon nem bántam meg, sőőőt és a proci mostmár hátulról kapja a friss levegőt.
Ha elfér, lehet előre 12 centis ventit, szoktak is, de SZVSZ az nem éppen elég, mert a meleg felfelé száll, az alsó 12 centis a VGA hűsítésére jó lehet.
Ha képet szeretnél rá matricázni, akkor: [link], ha festeni, akkor pedig: [link]
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jaigen, az kimaradt, hogy a végén fúrógépbe fogható vmilyen köszörűszerűséggel kicsit utánaigazgattam, mert nem lett 100%-os kör.
-
Winner_hun
félisten
válasz
CriticalHit
üzenetére
Jahogy azt olvassa is valaki?

Meglesz
-
Winner_hun
félisten
válasz
CriticalHit
üzenetére
Sehogy, amennyi légmozgás van, annyi elég neki, mert nem igen melegszik

-
Winner_hun
félisten
válasz
Veriakilis
üzenetére
Kiválóan

60 fokot el sem éri a GPU hőmérséklete: [link]
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
oettinger01
üzenetére
Nem bizony. De ezt már írtam a másik topikban

-
Winner_hun
félisten
válasz
oettinger01
üzenetére
Tudom

-
Winner_hun
félisten
válasz
oettinger01
üzenetére
Egy GTX-et nyírtam ki meg majdnem ezt, de meggondolta magát ésúgy döntött, hogy újra pixeleket akar számolni és feltámadt

430/1000@550/1295 lett a vége, eredmények itt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ezt az idomost nem értem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Miaz, hogy közismert?
Hatékony legyen és kész
De majd alaposabban szemügyreveszem.