- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
Szentes
tag
Tisztelt Fórum Társak!
Mostanság divat lett az újabb operációs rendszerek "plusszaként" beintegrált alkalmazások átírása WindowsXP alá.
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nehéz eldönteni, melyiket is ajánljuk illetve melyiket is alkalmazzuk ami egyértelműen nem tesz kárt a rendszerünkben.
Sokan fordultak már hozzám kérdéssel, melyik a biztonságos és mit ajánlok.
Én ilyenkor általában az új op.rendszer megvásárlását javaslom, de ez a mai gazdasági helyzetben már balgaság.
Legtöbb kérdés arra szokott irányulni, hogy a Windows 7 Sidebar XP-s alkalmazását szeretné sok felhasználó a gépén tudni. Természetesen megelégedve azzal is, amit alapesetben tud nyújtani egy átlag felhasználó számára és nem kívánják bővítgetni, csak pont azok a "kis" alkalmazások fussanak és pont olyan kinézetben.
Nehéz!
Sok programot megnézegettem már, de én nem akadtam még olyanra, ami egyszerű telepítés után, pontosan olyan jól futna minden "mókolás" nélkül mint a Win7 esetében.Ebben szeretném a segítségeteket kérni és ide várom az ötleteket illetve megoldásokat is,
A következő alkalmazásokat néztem már meg:
Thoosje Windows Seven Sidebar 1.0
Thoosje Vista Sidebar 3.1.0
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest