- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A Windows XP-nek már van saját topicja, költözzetek át abba: Bővebben: link
(Ezt zártam.) -
The DJ
addikt
Szerintem ez a probléma szoftveres irányú, azon belül is inkább user specifikus...
Magyarul egy frissen telepített XP-nek nem szabadna ilyet csinálni.
Valami program vagy beállítás, amit a telepítés után egyből végrehajtassz az okozhat ilyesmit.
Gondolkozz mit csinálsz/telepítessz fel először, ami ilyet okozhat. -
Gabesss
tag
Az a winyóm hűtve van 26 fokon megy, ugyhogy ez szerintem nem lehet!
-
Gabesss
tag
És milyen vírusirtót tegyek fel?
-
Csokika
tag
Ez biza vírus lesz!
-
Gabesss
tag
Nem hiszem mert ezek a progik már előtte is fent voltak és azért nem annyira periodikus mert most éppen kb 1órája nem csinálta!
-
BullSoft
tag
Ha 30 percenkent csinalja, nem lehet hogy vmi olyan progi csinalja, amit te raktal fel?
-
Gabesss
tag
Sziasztok!
Az a problémám hogy egy ideje azt csinálja a Windows, hogy megfagy a képernyő alján lévő tálca és nem lehet kattintani rá! (Semmilyen gombra igazából, viszont minden progi fut és működik a redszer) Tehát az egérrel nem lehet csinálni semmit!
Ez kb 30perc-enként következik be........
Miután lenyomom a ctrl-alt-del billentyűket helyreáll és újra lehet rá kattintani!
Hiába formázom le a winyó-t és telepítem ujra a windows-t a probléma megmarad!!! (az igaz hogy 3 részre van osztva a winyó és csak a C:-t formáztam le)
Nagyon kérem segítsen aki tud mert az a baj hogy van olyan program amin a ctrl-alt-del sem segít és csak az ujraindítás!!
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest