Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserix
tag
válasz
antibes2000
üzenetére
kb. 1 hónapja van meg. Nálam Win10 szépen megy rajta. Ez az első tabletem, így nincs összehasonlítási alapom.
Nekem fontos volt, hogy nagyméretű pdf tervrajzokat (8-10mega) gyorsan megnyisson és a zoomolás se tartson túl soká.
Az aksija nem túl acélos. 5 óránál még nem bírt többet. Azt is úgy, hogy végig energiatakarékos módban volt használva. Ezt leszámítva nagyon elégedett vagyok vele.Egyébként innen a fórumról ajánlotta 8472race fórumtárs.
Ezúton is köszönet neki érte, hátha olvassa.....
-
cserix
tag
válasz
ggurga
üzenetére
Hasonló feladatra kerestem én is tabletet, kiegészítve azzal, hogy megjegyzéseket is akarok a pdf-ekre írni.
Holnap érkezik a CUBE i7 Stylus. Remélem teljesíti az általam elvártakat.
Már nem tudom melyik fórumon írták, hogy a Wacom Bamboo Stylus Feel tökéletesen működik vele. Talán a jövőhéten lesz ilyen tollam is, hogy kipróbáljam. -
cserix
tag
válasz
8472race
üzenetére
Próbálok továbbra is tájékozódni, de ez a tablet terület tiszta homály nekem.
Krüger&Matz EDGE 1161
Alkalmas arra, amire szeretném? -
cserix
tag
válasz
8472race
üzenetére
Megnéztem pár videót róla. Az ára is elfogadható.
Fontos, hogy egy kb 4 megás pdf-et ne 10 perc alatt töltsön be, és nagyításnál kicsinyítésnél se kelljen túl sokat várni.Lehet buta kérdés, de ha pdfre akarok firkálni, az csak app kérdés, vagy a hardverben is kell valami + (ceruzán kívül) ?
Necc: árnyékos, fedett helyere megyek firkálni. Általában van fűtött konténer az építkezéseken.
-
cserix
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni táblagép vásárlásában.
Igazából azt sem tudom, hogy létezik-e olyan készülék/alkalmazás, amilyet szeretnék.Olyan digitális valamit keresek, ami képes rá, hogy dokumentumokra firkáljak, jegyzeteljek.
Pl. Tervrajzokra (pdf) digitális ceruzával adatokat felvinni, amit a későbbiekben le tudok menteni az asztali gépemre. Azt hiszem a 11-12" körüli méret lenne az ideális. Kb ez a méret hasonlít leginkább az A4-es papírra. Az sem volna baj, ha bírná az építkezéseken lévő porterhelést. Op.rendszer gondolom inkább Win, de az androidtól sem zárkózom el.
Árat nem írnék, mert gőzöm sincs, hogy egy erre alkalmas gép milyen árkategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest