- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
WunderKinder
aktív tag
válasz
Sotyks94 #9035 üzenetére
Most vettem a Gearbest-ről egy Chuwi Vi8-at, egy hét alatt ideért. Kb. 10 percet működött és meghalt.
A gearbest supportja 5 nap alatt 3 levélre nem válaszolt, csak az automata válasz jött, hogy feldolgozzák. Miután a paypal-on jelentettük az esetet érdekes módon egy órán belül válaszoltak, hogy küldjek videót a hibáról (be sem kapcsol a tablet, információ dús egy videó lett).
Felajánlottak három lehetőséget:
1. visszaküldöm Kínába a tabletet (ők Angliából küldték) és visszaadnak 74 dollárt gb wallet-re (az ára 79 dollár + 5 dollár szállítás volt).
2. megtartom a tabletet és kapok 10 dollárt, hogy javíttassam meg.
3. ha kifizetek még 65 dollárt akkor kapok egy másikat.Ja és megint nem kapkodnak válaszolni, még a dealextreme is korrektebben kezelte a garanciát.
A következtetést vonja le mindenki magának... -
Balinov
titán
válasz
Sotyks94 #9035 üzenetére
Szia Sotyks94,
pont most rendeltem EU-s Gearbest raktarbol win-es tabot (Chuwi Vi10Pro), igy tenyleg friss infokkal tudok szolgalni.
-Gearbest Eu a legjobb választás? Megbízható? Esetleg máshonnan?
Passz, GB-n kivul eddig csak vackokat rendeltem pl Alirol, Bangood-rol, GB-lett itt a befuto, mivel csak naluk volt EU raktaron.
-Milyen fizetéssel?
PayPal-t preferalnam, mivel az egy extra vedelem a vasarlo fele-Mekkora szálltási idővel lehet számolni?
Picit mas ertekben ment a csuvi (kb fele, se...) de en expedited szallitast kertem/fizettem es vettem hozza 3-4€-ert extra biztositast is.Rendeleskor (Nov 12-en, kb kora delutan,PayPal-al fizetve) EU stockot jelzett. A rendeles visszaigazolo email GB-tol perceken belul megjott, belepve az oldalra lattam a progress-t (Order submitted->Payment Received ->Processing->Product Dispatch). A feladasi ertesitoes email vasarnap (15-en) kora delutan jott meg, tracking #-el es szallitoceg megnevezesevel.
EU-n belul eddig barmit vettem, angol,nemet ebay/amazon az alt 3-5 munkanap alatt jott meg, szoval pentekig nem is izgultam nagyon, viszont meg pentek reggel sem mutatott semmit a tracking, egeszkonkretan a built-in tracker dobott egy "not defined" uzenetet.
Itt kezdtem kicsit izgulni, igy szombat este (asszem) irtam a customer supportnak, hogy mi a stajsz, nem ezert fizettem 10-15€-t a szallitasert pluszban. Automata email 10mp-n belul, hogy under review. Masnap rggel valasz, direkt linkkel a tracker (17track.net) oldalhoz, ami mar felismerte a megadott fuvarlevelszamot. Ez vasarnap volt ugye (vagy hetfon reggel, eleg szar az idoerzekem)
A tracker viszont meglepett, kb ez volt az info
2015-11-17 17:45
London Heathrow, Received, Received
2015-11-17 15:24
London Heathrow, Received, Received
2015-11-16 10:37
OWE UK Hub, Received, Received
2015-11-14 00:00
Data Received, Parcel Data ReceivedTehat 23-an az utolso event az hgoy 17-en megerkezett Heathrow-ra. Aznap du. detto ugyanaz a tracking eredmeny, igy irtam egy emailt a szallitocegnek (info@ kozponti cimes emailre, szoval nem sok bizodalmam volt, hogy tortenni is fog valami). Semmi valasz nem jott, de hetof este megnezve frissult, lattam,hogy az orszagban van. Kedd reggel nezve out for delivery státusz es kb keso delelott hozta az ir posta ide a melohelyre.
2015-11-24 00:00
DUBLIN PARCEL CENTRE BALLYMOUNT RD DUBLIN 12, DELIVERED, L CLARKE
2015-11-23 13:28
Ireland, Received, ReceivedSzumma-szummarum: rendelestol kezbesitesig 11 naptari nap
udv
B -
sbwolf
aktív tag
válasz
Sotyks94 #9035 üzenetére
Gearbest topik.. Fizetni csak paypallal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest