- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
hogy konkretizáljak 75 alatt kellene, ha van.
minél olcsóbb annál jobb.Az nyilvánvaló hogy a jelenlegi HP Mini fölött már eljárt az idő, lassúcska. Cseszi az oldalamat, hogy egy mai 4 magos Atom is olyan csiga lesz e 5 év múlva mint az ami a Miniben van. Mert szívesen szánok rá többet, de mint írtam 140-ért 1 éves elitebookot kapni core i5-ös procival. és az tuti elég lesz még pár évig.
Igazából értelmes gépet keresek a legalapabb dolgokra, a legolcsóbban, ami a legtovább bírja ugyanarra az igényre: konkrétan gyorsan menjen a net (3-5 ablak max), emellett office word és/vagy powerpoint szerkesztés, pdf olvasás, képnézegetés. Erre kell gép, ezt kell tudnia atombiztosan, többet nem. Viszont mivel nem vagyok maharadzsa, nincs zseton évente cserélni elavulás miatt, hosszabb távra kell 3-4 év (igények biztosan nem változnak)
Könnyű, hordozható Win gép kell, amin lehet dolgozni is, ami általában gépelést jelent (ülve/fekve/ágyon ezért kellene a dokkolószerű billentyűzet). Jelenleg laptop felé húzok, mert nem ismerem a piacot. Switch 10 tetszik, de nekem ennyit nekem nem ér (mert ár-érték arányban szerintem sokkal jobban kijön egy fenti laptop pl)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest