Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

válasz Zolexx #556 üzenetére

Nekem péntek óta van Acer W4-em és semmi gondot eddig nem tapasztaltam vele. Leszámítva ezt az EFI hülyeséget, de ahogy olvasom ez a "menő" a tabletek között.

Pár negatívum amit eddig észrevettem:
    - Néha az asztalkezelő újraindul. Azaz egy pillanatra befagy a gép, majd újrarajzol mindent. Az egész nem tart tovább 2 másodpercnél, de az összes háttérbe rakott Metro alkalmazást bezárja, nem jelenik meg semmi a bal oldali sávban, vagy balról pöccintésre.
    Ez a jelenség frissítés után jött elő, lehet valami megpukkant a rendszer agyában. Ezért is szeretnék egy nem előtelepített, nem Acer programokkal teletűzdelt rendszert rátenni.

- Tokban és táskába téve még Sleep-ben is melegszik. Nem tudom hogy ez a mostani "hekkelésnek" köszönhető e de irtóra felforrósodott kb 1 óra alatt ma. Pénteken nem volt ilyen probléma vele.

- Nincs olyan opció hogy képernyő lekapcsolása. Van a zárolás, meg az Alvás (az újraindítás, kijelentkezés, leállítás mellett). Az energiagazdálkodási profiloknál is csak annyit tudok megadni hogy mikor menjen Sleep-be. Csakhogy úgy nem ébreszt és nincsenek háttérfolyamatok sem. Néha pedig szeretném otthagyni futni, úgy hogy nem virít a kijelzője teljes fénnyel és "klattyan" egyet ha levelem jött.

Pozitívum:
    - Meglepően gyors a méretei ellenére. Szinte azonnal csinál mindent amit kérsz tőle, majdnem asztali gép sebességgel.

- Windows a markodban élmény. Tényleg elképesztő hogy egy ilyen kis kütyüvel ugyanazt meg tudod csinálni mint egy laptoppal vagy asztali géppel. Android és iOS után ez számomra felüdülés.

- Kicsi és könnyű, szinte észre se veszem hogy nálam van a táskában.

Egyelőre nem bánom a megvásárlását. De még csak 3 napja van nálam. Ha rájövök a boot mikéntjére és WinBoot implementációja sikerül akkor már elismerem hogy egy nagyon jó kis eszköz. Három napja nem nyúltam a laptophoz, amit nem sikerült elérnem Android és iOS alatt. :)

• Bogyó bá'

nagyúr

válasz Zolexx #556 üzenetére

Az Acer tabletjeit egyáltalán nem ismerem, a hajdani - notebookos - rossz tapasztalatok miatt az a márka eszembe sem jutna. Erről majd valaki más nyilatkozik érdemben...

Új hozzászólás Aktív témák