Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

NGA
addikt
válasz

r3dsnake

üzenetére
						Valóban, ilyen nincs rajt, bár találtam vagy 5-6 3rd verziót, így biztos valahogy megoldható., Van rá Photoshop Express, alap képmanipulálásra elég. Nekem tökéletesen látja az otthoni hálózatomat, ez szintén elég átlagos felhasználásra. Sajnos sokan, mint te is a speciális igényekkel jöttök, pedig az átlagembernek ezek nem kellenek. Nekem a Surface-n kívül van még 2 tabletem, de egyiken sincs x86 app telepítve, tökéletesek mindennapra a modern ui appok. Akinek nagyobb igényei vannak, annak ez nem jön be. De hidd el sok embernek bőven elég. Sokan veszik az 1/16-os win tableteket is, nekem is az az egyik, és bizony teljesen megfelel általános felhasználásra.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
 - iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
 - Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
 - iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%

- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
 - BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
 - Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest