Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Foxitban állítsd be, hogy jegyezze meg a bezárt oldalakat, tehát ha kilépsz, akkor legközelebb ugyanonnan folytassa. Illetve van benne reader mode, azt is tudod a beállításoknál konfigurálni. Alapból úgy van, hogy böksz egyet, akkor lapoz. Ez kellemetlen tud lenni, mert ha csak lejjebb akarod görgetni az oldalt, akkor néha lapozott egyet helyette. Valamint nálam úgy van, hogy ne csak egy-egy oldalt mutasson, hanem folyamatosan a következőt is. Tehát egy oldal aljához érve már látszik a következő, nem kell "lapozni".
Dropbox az nem tölti le a gépedre a cuccokat, csak feltölti azokat. Egyébként a onedrive-ot is érdemes használni a tableten, úgyis alapból bele van integrálva. Office az nekem sem volt rajta, de "megoldottam"
Ha ingyeneset akarsz, akkor a libreoffice-t tudom ajánlani, akár portable változatban.Egyébként most jött meg a microsd kártyám. 32 gigásat rendeltem 12$ áron. Írási sebesség 17mb/s folyamatosan, ami szerintem nagyon jó egy cl10-eshez képest. Rendeltem 2,5" méretű ssd/hdd átalakítót, az is nagyon jól használható vele. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Házimozi haladó szinten
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest