Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestofJAVA
tag
válasz
rocketry23
üzenetére
Úgy van, hogy a Microsoft nem javít. Kiválasztod a menüből a problémát, és annak megfelelő árajánlatot kapsz egy új készülékre. Én csak szoftverfrissítést akartam, és 400 euróért ajánlott a rendszer vadonatúj gépet.
A Surface Pro előnye az integráltság magas foka. Ebbe nem barmolnak bele, az már nem lenne ugyanaz. Nem toldoz, nem foltoz.
A biztonság kedvéért és hazaszeretetből írom, figyelmeztetésül, hogy ez a készülék nem minden célra megfelelő, amire egy laptop. Számomra a zsanér nélküli billentyűzet nem elég. Az egyetlen USB esetleg nem elég. A mini Display porthoz vettem HDMI átalakító kábelt Kínából, 1000Ft alatt. Megrendeltem bőven azelőtt, hogy valaha szükség lett volna rá, hogy ne kerüljön hirtelen szükségben a tízszeresébe.
(Mivel portrait módban használom, azaz A4-es lapot imitálva, a saját billentyűzete pedig landscape módra van kitalálva, mágnessel a sarkába tettem egy parányi billentyűzetet egérrel. Ha nem akarod A4 lapként használni, akkor inkább laptopot vegyél, akár Surface Bookot vagy mást.) Vagy 2 az 1-bent.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 26
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kuponkunyeráló
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest