Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BestofJAVA

tag

válasz rocketry23 #15367 üzenetére

Úgy van, hogy a Microsoft nem javít. Kiválasztod a menüből a problémát, és annak megfelelő árajánlatot kapsz egy új készülékre. Én csak szoftverfrissítést akartam, és 400 euróért ajánlott a rendszer vadonatúj gépet.
    A Surface Pro előnye az integráltság magas foka. Ebbe nem barmolnak bele, az már nem lenne ugyanaz. Nem toldoz, nem foltoz.
    A biztonság kedvéért és hazaszeretetből írom, figyelmeztetésül, hogy ez a készülék nem minden célra megfelelő, amire egy laptop. Számomra a zsanér nélküli billentyűzet nem elég. Az egyetlen USB esetleg nem elég. A mini Display porthoz vettem HDMI átalakító kábelt Kínából, 1000Ft alatt. Megrendeltem bőven azelőtt, hogy valaha szükség lett volna rá, hogy ne kerüljön hirtelen szükségben a tízszeresébe.
    (Mivel portrait módban használom, azaz A4-es lapot imitálva, a saját billentyűzete pedig landscape módra van kitalálva, mágnessel a sarkába tettem egy parányi billentyűzetet egérrel. Ha nem akarod A4 lapként használni, akkor inkább laptopot vegyél, akár Surface Bookot vagy mást.) Vagy 2 az 1-bent.

Új hozzászólás Aktív témák