Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Komolyan, már hiányzott egy ember ebből a topicból, aki löki a demagóg fat32-es dumát

Van egy BMW-d, és elromlik benne az ülésfűtés, méghozzá azért, mert örökké bekapcsolva hagytad mondjuk. Megoldás szerintem: oda kell figyelni, meg kell javítani. Megoldás szerinted: vegyé' trabantot! Abban nincs ülésfűtés... -
c41r0^
őstag
aki NTFS-t akar, az tudja a következményeit (legalábbis elvárható), aki pedig FAT32-vel van boldogan, az meg azt használja.
Mind2 fájlrendszernek megvannak a pozitívumai és a hátrányosságai (bár NTFSnél csak akkor, ha nem értenek hozzá...), de a mérleg simán az NTFS felé billen, még egy otthoni user számára is.
Csak Mbit, gondolkozni is kéne, nem pedig ''nekem ilyen van, ez azért jobb, és csakazértis'' felfogásban dumálni, de ezt már kivesézték többen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest