- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
deadguy
aktív tag
Bővebben: link
Ez normális? Mármint az alsó 2 rész? Thx. Ja és még valami: amikor felraktam az xp-t, egyből bekaptam egy ''msn8.exe'' és egy ''sygate.exe'' fájlt, amit a c:\windows\system32 mappában találtam meg, ezek vírusosak voltak. Leszedtem és az automatikus indításból is kiszedtem őket. De most megint ott vannak (tehát elindulnának az xp-vel együtt), viszont a fájlok már nincsenek e gépemen. Ki lehet onnan szedni valahogy? Mert én mindig csak kivettem a pipát, de akkor is elindul az, aminek nem is kellene ott lennie, ill. már nincs is ott... -
deadguy
aktív tag
Hi all! Fura kérdésem lenne, igazából asszem minden windows-ra vonatkozik, de spec. xp-m van, így ide írom: amikor valamit le akarok tölteni a netről, de nem letöltésvezérlőt használok, hanem ''mentés'' gombbal hagyom hogy a windows töltse/mentse a fájlt, akkor miért csak 2 dolgot tudok egyidejűleg tölteni? A 3. nál hiába klikkelek rá, semmi nem történik, csak akkor ha a futó 2 letöltésből az egyik befejeződőtt. Előre is thx.
Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Akciókamerák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fujifilm X
- Le Mans Ultimate
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest