Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zitike
csendes tag
A #7183 hozzászólás értelmében neked abszolúte semmi problémád nincsen, de ha mégis van, akkor magadra vess...
Azonban ha mégis úgy döntesz, hogy sszerver véleménye helyett inkább az enyémre hallgatsz, akkor azt tudom mondani, hogy én mindig a hardverek gyártóival leveleztem a vistás driverek ügyében.
Létezik olyan lap is, hogy drivers.hu, de én ott ilyesmiket nem találtam -- bár már rég néztem.Üdv, Zita
-
Core2duo6600
veterán
Ha nem ismeri fel a pendrive ot akkor ott már komoly a gond
reisntall teljes formattal a megoldás2 G ram kb 40 - 50 % közt media center aktiv de ezt nem is érdemes nézni, mert a gyakran használt cuccok bent vannak a ramban ha van hely
tehát nem érdemes nézni a foglalt ram ot , és még sosem volt 50 % felett bármit is csináltam(#7350) derossi
Mert nem valódi a hangkártya, a cpu vezérli, vagy a chipset maga
érdemes egy másik driverrel megpróbálni, hátha jobb lesz akár ujabb akár régebbi
De sok esély, hogy jobb lesz nincsen rá(#7351) Z.m.Z
Alternativ megoldás lehet, ha a jelszóüt kikapcsolod(#7369) Matt23
Elvben akár mukodhet az is, hogy a win98 as drivert erőszakolod fel a vistara, már ha maga a driver felrakása lehetséges alapesetben biztosan nem
Egy másik már jobban használható megoldás ha egy másik gépen osztod meg, márha 2 nél több van
végső soron az is megoldás lehet, hogy ha az egyik gép soros, a másik lpt én csatlakozik a nyomihoz, csak 1 szerre nem szabad nyomtatni, mert akkor osszeakadnak, persze az az imént mondott csatlakozási forma csak példa mert lehet az egyik akár usb is, de a legtutibb megoldás, ha print server van a nyomiban, és akkor lan on keresztül megy(#7385) nova001
Ha a géped megfelel magától mennie kellfrisittesd a rendszer minositését
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Thrawn
félisten
-
Morden24
nagyúr
válasz shteer #23453 üzenetére
Hát pusztuljak meg, kiraktam egy csomó ikont desktopra, nyomkodtam össze-vissza, és nem vette bele őket. Akkor vagy én vagyok a hülye, vagy a Vistám
Ja, amúgy ez a Kugli már csak ilyen ragadós, de az azért tisztelendő bennük, hogy kiválasztható, hova hányja be az ikonokat (merthogy a legelső verziónál beköhögte mindenhová... megjegyzem, ezt a tetves Apple-nak évek alatt nem sikerült elsajátítania )
Sectumsempra - For Enemies
-
Balinov
titán
válasz shteer #23908 üzenetére
hamar VLC, kiprobaltam 0.9.3 utan a 0.9.4-et de elkezdtett olyat csinalni, hogy minden avi fajl megnyitasakor elkezdi az "AVI Index javitasat" pedig hibatlan a file. Vagy 10 kulonbozo fajllal, tvrippel, 720p-s cumoval,xviddel,divxszel, de mindig csinalja. Nem lehet kikapcsolni?
udv
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Laraxior
titán
válasz shteer #26958 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Core2duo6600
veterán
válasz shteer #27295 üzenetére
Szerintem nem lesz gondja, ugyanis az usb a hot plug and playről szól, vagyis uzem kozben ki be szabadon
(#27301) audi100td
A media playert használom, és nem kapcsol ki film közben ha pause ra teszem akkor kilővi
Én amúgy 3 percre tettem a moni kikapcsolását.(#27307) audi100td
De bizony, hogy tudsz1. Divx (Nekem a 6,6 os vált be a duál audiós filmeknél )
2. Oggvorbis directsound
3. Xvid amikor kérdezi, hogy a general mpeg 4 et is dekolja a válasz nem
4. Ac3 filter 1.11
5. VobsubHa ezeket így felteszed akkor a filemk 99 % ával nem lesz gondod
(#27322) Vasinger!
Erre itt nem fogsz segítséget kapni, célszerű lenne töröltetni a hsz -edet
Úgy tudod megoldani, hogy elmész a boltba veszel egyet, és beaktiválod a kododdal.
Ha ugyanazt a verziót veszed meg ami fel van telepítve, akkor nem is kell ujratelepíteni.(#27331) bolic
Azt is meg lehetv osztani.
Megosztás varázsló ki kapcss....
Jobb klikkel megosztani.
Majd az everíone felhasználónak megadni a jogokat.(#27334) Vasinger!
Emelt szintű paracssorban kell megadni.(#27338) Vasinger!
Nekem ment minden
csak pofámba vágta, hogy illene aktiválni.
És visszaszámolt, és csak aztán tudtam belépni, biztos akart lenni, hogy elolvastam a bla blat(#27339) SP!T
A legujjabbat, és nem a 64 bit miatt, mivel 32 bites a progi.
szedd le a 7 zipet
kezeli a rar-t, free és van x64 es változat.(#27343) Zsozsooooo
Ha nvidia drivert teszel fel, UAC kikapcs a driver install idejére, biztos ami biztos, akkor sokat tököl nem tom miért.
Nekem feltette.(#27346) Criton
A vicc, hogy amig vár nem tom mire, addig nem dolgozik semmit sem a rendszer.(#27347) SP!T
Nekem sata 2 ír, az 640 es samu F1 re(#27351) Zsozsooooo
Install elött kapcsold ki az UAC ot
Reboot.
A nvidia oldaláról szedd le a legujabb nem béta drivert, és a karidnak megfelelőt.
Majd a reboot után tedd fel, hagyd ott, hogy tokoljon,Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Hydra SR
addikt
válasz shteer #27381 üzenetére
boot idő gyorsítására egy alternatíva a topicban is sokszor tárgyalt readyboost szolgáltatás, amihez csupán egy kb. fél gigás, readyboost kompatibilis pendrive szükséges. Sokkal olcsóbb, mint egy ssd, igaz nem is gyorsít annyit de ahogy néztem, azért pozitívak a tapasztalatok.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest