Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeti1
tag
Köszi az infókat! Dokumentálás miatt akartam a DNS kiszolgálót és AD DS szolgáltatásokat külön feltelepíteni ebben a sorrendben, de lemondtam erről a tervemről. Nem bonyolítom az életem, a dcpromo.exe-t fogom inkább használni és az Active Directory-val együtt hozom létre a DNS szervert, ahogy már más is javasolta.
Ha így csinálom, akkor jól sejtem, hogy Active Directory integrated lesz a telepítés után létrejövő címkeresési zónám? Gondolom így már biztonságosan lehet majd a dinamikus frissítéseket engedélyezni és nem kell kézzel felvennem a DNS szerveren a kliensek címeit.
A névkeresési zóna típusának érdemes ugyanazt választani (jelen esetben Active Directory integrated), amit a címkeresési zónának vagy teljesen mindegy? A DNS kiszolgáló írható tartományvezérlő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest