Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #45190 üzenetére
Tessék sűrűbben látogatni ezt az oldalt.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #45200 üzenetére
A birkák...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
catroot
veterán
Hát én ezen a netes f.szágon most le vagyok halva. Komolyan mondom ezek a degeneráltak mindig megtudnak lepni, hogy milyen messze vannak a valóságtól...
pfejj.
viszont én itt a témát inkább befejezem, mert a végén még ránéz valami modi a körmömre.
-
viewdetails
addikt
válasz Oppenheimer #45198 üzenetére
ISZT-ben már rárepültek a témára.
Magánvélemény, hogy kidobják 150 forinttal, aztán ópppppardon, elírtuk, 15 forint vagy 1.5 forint és erre mindenki morgolódva megnyugszik és fizet...Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
-
Glenda
addikt
válasz Oppenheimer #45198 üzenetére
Az a legszörnyűbb az egészben, hogy az alternatívák méghülyébbek mint ezek. Én nem szavaztam, mert nem ott élek, nem oda adózók, nem szólok bele. De ha ott élnék és adóznék, akkor se tudnék kire. Egyik banda szánalmasabb a másiknál.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Glenda
addikt
válasz catroot #45208 üzenetére
Vannak ilyen emberek is. Az US-ben hasonló vita az Obamacare. Ő hajlandó fizetni x pénz netadót hogy másnak a rezsijét csökkentsék, ott meg azért fizetsz több adót, hogy mást kezeljék.
A magam részéről nem folynék komolyabban bele, én abban hiszek, hogy az ember felejen saját magáért. Minden támogatást elvágnék, lecsökkentenék.
-
Glenda
addikt
-
Glenda
addikt
válasz Oppenheimer #45216 üzenetére
Épp ma volt erről egy nagyon jó cikk ma origón (furcsa, de tényleg jó volt). Norvégiában a Telenor állami tulajdonban van, de nem szólhatnak bele semmibe. Állítólag volt egy eset, hogy az aktuális miniszter meg akarta mondani mit hogy csináljanak, mire a CEO visszaírt, hogy semmi köze hozzá.
-
dejaris
addikt
Legalabb a ph oldala adobarat.
-
polonic
félisten
most jut eszembe, iptv-vel mi van? mert ugye az is neten jön
-
Integrale
veterán
"Bad reklám is reklám too"
-
Oppenheimer
nagyúr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #45225 üzenetére
éles váltás.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
Frissen schmitteltem:
– Hogy hívják azt a prostit, aki nem hajlandó orálra?
– Azt nem hívják. -
ryori
senior tag
válasz Oppenheimer #45225 üzenetére
akkor még minden rendben
-
Oppenheimer
nagyúr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
ryori
senior tag
válasz Oppenheimer #45231 üzenetére
JA pont most néztem
R**dna meg, csak ebben a hónapban volt 1,5TB adatforgalmam (letöltés) és még nincs hó vége, akkor most 150.000ft-t kellene fizetnem?[ Szerkesztve ]
-
WinPho
senior tag
Nem szeretek nagyon belemenni a politikába, mert nem is értek hozzá, de ez végtelenül felkúrt. Hogy lehet egy ennyire etikátlan döntéseket hozó pártnak 2/3-a??? Ebből szerintem tüntetések és zavargások lesznek. Nagyon, de nagyon remélem, hogy ez nem fog bekövetkezni, látván az elégedetlenséget.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
ryori
senior tag
De miért nem 2ft mint a hívásoknál a kapcsolási díj? és máris nincs problémázás. 1,5TB-nál 3000ft. rendben is lenne a dolog... ha 100GB-al számolunk emberenként azért az is jó pénz, és akkor nincs háborgás.
Csak 3millió emberre számolva az 600 millió forint. kész. és ugye több lenne mint 3 millió.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz WinPho #45235 üzenetére
ugy lehet 2/3-a, hogy az atalakitott korzeteknek, valasztasi torvenynek koszonhetoen nem kell, hogy a valasztasra jogosult polgarok 2/3-a rajuk szavazzon. kicsiben: budapesten az ok valasztasokon kevesebben szavaztak a fideszre, mint az ellenzeki partokra osszesen, megis a fidesznek lett tobbsege.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
negyedes
addikt
votma.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Bogyó bá'
nagyúr
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
ryori
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
viewdetails
addikt
Mielőtt belefulladna a topik az anyázásba, maradjunk a szilárd talajon: ezt nem fogják így bevezetni. Több verzió van erre a bődületesen ostoba történetre:
1, Gumicsont, elterelés az ÁFA csalásokról, lebegtetik, majd visszavonják és Varga Mihályt kicsit nyilvánosan megkacagják kormányoldalról, hogy huncut, vicces fiú.
2, Postát akarják helyzetbe hozni, egy megmentjük a Zembereket akik nem kérték című állami szolgáltatót létrehozva a rezsicsökkentős átverés mintájára, ami természetesen kivétel lesz a többi szolgáltatóhoz képest, adó tekintetében.
3, Esetleg arra játszanak, hogy 150 forint óbocs elirtuk, az csak 15 forint, mire a többség lenyugszik, hogy jó, hát mégse 150, ennyit meg valahogy kibírunk...
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
gzbotii
nagyúr
Báááz...ez az internetadó..ilyenkor örülök, hogy itt Erdélyben élek.
Komolyan, én jobbos vagyok de vicc ami nálatok megyWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
viewdetails
addikt
válasz Oppenheimer #45247 üzenetére
Jaaaaj, csak baj ne legyen belőle, má' ebből a nagy levelezés összegyúrásból, én úgy félek, hogy ez is megáll majd nap 3-szor mint a Google Search, aztán még riportolni sem lehet...
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Glenda
addikt
válasz Воланд #45237 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy ez máshol is így megy. Ugye GWBush is így lett elnök.
Egyébként nem ezért van 2/3, hanem mert a kutya nem ment el szavazni. Ha valami nem tetszik, az ellen kimegyek. Vagy tetszik az embereknek, vagy nem tudnak választani a bohócok közül, és ez a legkevésbé retardált banda.
Alapítsunk pártot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest