Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
üdv! van egy htc hd-m gyári 6.1 rommmal. Ami valamiért azzal idegesít, hogy pl a Sttings-en belül, vagy az üzenetekben nem működik ez a "húzgálós" módszer, aminek most nem jut eszembe a rendes megfogalmazása
Tehát értem ezalatt, hogy pl a beállításokon belül a képernyőn tetszőlegesen bökve, húzva tudtál fel le lapozni, nem csak az oldalsó scroll sávval. Ugyanez működött üzenetekben is, ott pl oldalra húzással tudtál lapozni az üzenetek között. Remélem értetek
Csatolok egy képet, a telepített programok listájáról, hátha valakinek beugrik valami, mert én nem találtam ilyen beállítást.
kép
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Crimson Desert
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ubuntu Linux
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát értem ezalatt, hogy pl a beállításokon belül a képernyőn tetszőlegesen bökve, húzva tudtál fel le lapozni, nem csak az oldalsó scroll sávval. Ugyanez működött üzenetekben is, ott pl oldalra húzással tudtál lapozni az üzenetek között. Remélem értetek
Csatolok egy képet, a telepített programok listájáról, hátha valakinek beugrik valami, mert én nem találtam ilyen beállítást.