- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Aktív témák
-
Face8814
őstag
Na, itt is megkérdezem hátha valaki tudna segíteni, mert már kezd idegesíteni a dolog elég rendesen.Szóval a helyzet ez: [link]
Azóta töröltem a teljes műsortárat is, de ez akkor is benne maradt.
Egyszerűen nem tudok vele semmit sem kezdeni.
Az MP pedig folyamatosan próbálja lekérni az adatok erről az ismeretlen albumról, de hát mivel nincs mögötte tartalom, így persze hogy nem talál semmit. E miatt pedig folyamatosan csak kommunikál a szerverrel.
Ötletek? -
Face8814
őstag
Üdv!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ha a MP-ben megkeresem egy adott albumnak az adatait ( pl borító ) akkor ha esetleg újra kellene rakni az XP-t akkor a megkeresett adatok elvesznek, vagy esetleg lehet valamiféle mentést csinálni róla, hogy legközelebb ne kelljen vele szenvedni?
Előre is thx a válaszokért!Hopp azt elfelejtettem, hogy a 11-es MP-ről van szó.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest