Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Mi a módja OneDrive-ban tárolt képek közül kedvencek megjelölésének, hogy pl később csak azokat be tudjam állítani képrnyőkimélőnél. Offline mappa is van a gépen.
-
wwhy
veterán
Elég régóta használom a Drive-ot, most azonban sehogysem tudom megoldani a következőt: a Drive szinkronizálva van több géppel, offline minden fájl, mindenhol. Ha viszont bármelyik gépről törlök egy könyvtárat, akkor eltűnik a felhőből is a ktár illetve a többi gépről is (gondolom, a szinkr, miatt).
Megoldható, h úgy töröljek ktárat bármelyik gépen, h a felhőből ne törlődjön
-
szabonagyur
félisten
A tegnapi napon csalódnom kellett a Onedriveban rendesen... felraktam a felhőbe a gépem drivereit, kb 1,2 GB-ot, driverenként gyárilag becsomagolva volt, és mind ezt egy mappába. Tegnap rámentem, hogy letöltse a mappát, el is kezdte egy csomagol fájlba... az még egy dolog, hogy 3-400 kb/s volt a sebesség (100 Mbit net esetében), de a letöltött fájlban 2 driver is hibás volt, volt a csomagolt fájlban is egy error txt. Letöltöttem még egyszer akkor mások lettek hibásak...
Ennyire gyenge a szolgáltatás? Mert ezek után akkor inkább semmit nem rakok fel..
-
énvagyokAdam
tag
válasz
énvagyokAdam
üzenetére
Találtam egy részmegoldást. User account eltávolítása, újra hozzáadása. Nem a legszebb megoldás, de legalább jobb mint a reinstall. Ha valaki belefunta ilyen hibába...
-
énvagyokAdam
tag
Üdv,
Win 8.1 alatt olyan problémába futottam a OneDrive-al, hogy egyik gépemen egyszer csak abbahagyta a szinkronizálást, és feldob egy 0x80040A41 hibaüzenetet.
Találkozott már bárki ilyesmivel? Szeretnék olyan megoldást találni, ami nem arról szól, hogy telepítsem újra az egészet. Köszi!
-
zolka95
őstag
Azt hogy lehet megoldani, hogy androidos telefonnal szinkronizálódjon a onedrive.
5GB zene van a onedrive tárhelyemen, de csak egyesével tudom letölteni. Én úgy szeretném, hogy letöltse mindet és ha gépen másolok még zenét a onedrive mappába, akkor a telefon automatikusan letöltse vagy még jobb lenne, ha most rá másolom a gépről és a későbbiekben szedné le onedrive-ról a számokat, amiket abba a mappába teszek.Meg lehet ezt csinálni?
-
Több hete bejelentették, hogy az eddigi 7GB-os tárhelyet felemelik 15GB-ra, már mindenkinek megemelték, de az én fiókom maradt 7GB, mi a fenét lehet ilyenkor tenni?

-
taip
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Nokia Lumia 630, WP 8.1-gyel. Gyárilag rajta van a OneDrive, OneNote, stb. és a OD Dokumentumok mappájában automatikusan létrehozott egy jegyzetfüzetet, amihez elvileg csak én férek hozzá. A probléma az, hogy én sem férek hozzá, azt mondja, hogy "Nem található a jegyzetfüzet", "lehet, hogy nincs engedélyem hozzá".
PC-n belépve simán bele tudok menni, telefonon nem. Mitől lehet?Lehet, hogy nem OneDrive kérdés, hanem inkább mobilos, bocs ha rossz helyen kérdezek. Köszi.
-
desolator
senior tag
Sziasztok!
Van arra valamilyen lehetőség akár fizetős is, hogy a onedrive 5mb-os online file szerkesztési lehetőségét kibővíteni? Mi egy 8mb-os excel filet szeretnénk szerkeszteni közösen, de sajnos a limit miatt ezt nem engedi.
-
SzJoco_
csendes tag
Sziasztok!
Problémám van a OneDrive-al. Régebben a SkyDrive-al semmi probléma nem volt, amióta váltottak és frissült, azóta nem tudok a gépre telepített programban jelszót beírni. Egyszerűen bármit gépelek, nem jelenik meg, de nem csak nem jelenik meg, nem ír semmit. Még a kurzort se látom benne. Gondoltam, hogy újrateepítem, azt értem el, hogy most már a felhasználói e-mail címet sem tudom beírni.
Remélem tudtok segíteni! Előre is köszönöm!
-
Воланд
titán
válasz
nylontacsko
üzenetére
nem.
-
nylontacsko
senior tag
Beállítható, hogy a OneDrive elindításakor az outlook.com nyíljon meg?
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Logikai meghajtóval talán, de még nem próbáltam. Lemezkezelésnél létrehozol egy új virtuális merevlemezt.
Akkor lesz egy új meghajtód, saját betüjellel. Bár ebben az esetben is minden egy mappában lesz
De lehet, hogy ott bukik ez az elgondolás, hogy van fájlméretkorlát a onedriveban. -
szabonagyur
félisten
Igen, én is így gondoltam, csak bíztam benne hátha, mert nem akarok egy fél meghajtót egy mappába rakni. Azt esetleg lehetne, hogy a Onedrive mappa ne egy mappa legyen, hanem az egész meghajtó? Ebben az esetben csinálnék egy 100GB-s partíciót amire csak az menne ami fontos.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
aha! értem! de ezt így nem lehet. csak azt tudod szinkronizálni, ami a onedrive mappában van.
-
szabonagyur
félisten
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
A Onedrive helyét és a dokumentunokmappa helyét is szabadon meghatározhatod. A te eseteden ha jól értem úgy kéne megoldani, hogy "D:\Onedrive" és abban a dokumentumok.
Elsőnek hozz létre egy ilyen mappát és állítsd be a Onedrive-ban, hogy az legyen a mappája.
Majd kattints jobb egérgombbal a dokumentumok mappádra és a tulajdonságainál állítsd át a helyét a "D:\Onedrive" mappára. -
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy van ~130GB Onedrive helyem, jó lenne feltölteni a képeket, dokumentumokat ide, valamint beszinkronizálni, hogy mindkét gépemen mindig az aktuális verziók legyenek fent. Meg lehet valahogy azt oldani, hogy pl. D meghajtón van nekem a Dokumentumok és Képek mappa is és, hogy ezeket töltse fel? Tehát ne kelljen mindkét mappát bemásolni a Onedrive mappába?
Ha ez nem megoldható át lehet rakni a Onedrive mappát a D-re? Mert akkor abba beleraknám a Dokumentumok és Képek mappát.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
itt létezik kettős biztonság? Ha igen, az nagyon jó lenne.
-
törölt tag
Üdv.
Most szinkronizál első körben, és a 100%-nál azt hittem megáll.
Ez mi ez, hogy 115% és még tolja csak tolja????
-
Ádám16
addikt
-
Ádám16
addikt
Egyébként ez az egy évig ingyenes dolog hogy működik? Tegyük fel, hogy felhasználom mind a 100gigát, 1 év múlva pedig ha nem szeretnék fizetni érte, de akkor törlik azokat a dolgokat, amiket a 100gigába feltöltöttem?

WOLAND: Office 2007-em van, és W8.1-em-integrált OD, tehát az megvan.
Mindenképp szükséges legalább 2010-es Office? -
Ádám16
addikt
1. Ha egy fájlt (Word dokumentum) feltöltök a OD-ra, és utána azt a dokumentumot a gépen szerkesztem, akkor a OD automatikusan frissíti a dokumentumot?
2. Ha egy adott mappát (Képek mappám) felhúzok a felhőbe, és utólag másolok még képeket abba a mappába, képes a OD ezt felismerni, és azokat a képeket automatikusan feltölteni -frissítve az online Képek mappámat? -
Ha Office 2013-al OneDrive mappába mentek, 1-2 másodperc után leáll a működése a proginak. Excel, Word, PowerPoint. Majd újraindul és behozza a doksit, úgy, hogy a mentés nem vész el.
Van ötletetek, hogy oldjam meg?
A másik problémám, hogy a OneDrive mappába mentet doksimat ha elküldöm csatolmányként, nem az eredeti doksi megy el, hanem egy azzal megegyező nevű, de üres, 2-4 kb méretű üres fájl.
-
zolka95
őstag
Sziasztok!
A OneDrive oldalán olvastam, hogy lehet bővíteni a tárhelyet úgy, ha meghívok embereket és még a "Bónusz a Filmtekercshez" valamivel is.Ha rámegyek a további információra, akkor a bejelentkezési oldalra dob, bejelentkezek és ugyanott vagyok.
Ez a filmtekercses dolog mi lenne? -
Azt hol tudom beállítani az online wordben, hogy ne a magyar helyesírás szerint vizsgálja amiit beírok, hanem az angol szerint?
Azt megtaláltam, hogy a kijelölt szóra hol kell, de én az egész dokumentumra szeretném! -
Zsolt1
tag
Sziasztok!
Azt be lehet valahogy állítani, hogy egy adott mappát ne szinkronizáljon le mindenhova, hanem csak a felhőbe tárolja az adatokat? Arra gondolok konkrétan, hogy a telefonomra (WP8) ne kezdje el letölteni azt amit gépről töltök fel, mert nem akarok feleslegben több giga fényképet a telefonomon tárolni
. -
Mate
nagyúr
Elégedett vagyok a onedrive-al eddig, viszont nem valami gyors

-
Mate
nagyúr
Az az érdekes, hogy böngészőből rohadt gyors. Ott igazából 100%-ban kihasználja a netet. A gond ott van, hogy ott viszont nem lehet mappát másolni, csak fájlokat, így körülményes a dolog.
Mondjuk ez csak addig lesz gond, míg fel nem tolok mindent. Ha már fent vannak a dolgok, akkor nem lesz gond.
-
k.kristof
őstag
Remélem a beragadt "Processing Changes" is megoldódik, egy ideje folyamatosan csinálja. Most eltávolítottam a Skydrive klienst, és felraktam a frissen letöltött OneDrive klienst, és nem figyeltem telepítésnél, ezért újra letölt mindent. Még szerencse, hogy eddig alig van benne adat

-
Mate
nagyúr
Nyertem még 100 GB-ot, így van 130 GB helyem 1 évig

-
k.kristof
őstag
Ma megérkezett Androidra a frissítés, ezzel a OneDrive név is. Végre tud automatikusan fényképeket szinkronizálni, és kaptam ajándékba 20 GB tárhelyet egy évre, amiért feliratkoztam a OneDrive hírekre korábban.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Elég halott a topic, de hátha.
Win8-at használok pc-n. Skydrive mappában a cuccok, alkalmazás is látja. Telefonon viszont nem látja.
Telefonon felmásolva a cuccokat a pc viszont látja.Tehát valamiért a PC nem tölti fel a skydrive mappát. Könyörgésen és anyázáson kívül mit kell beállítani, hogy felpöccintse a szerverükre a cuccokat?
-
PoganyPtR
tag
Érdekesen van kitalálva ez a Skydrive WP8-on vagy csak én vagyok béna. Pár napja melóba induláskor nem volt időm rádugni telót a gépre, hogy tegyek rá zenét, gyorsan behúztam skydrive, mondom majd útközben letöltöm őket. Ültem felette elég sokat, googleztam is, de arra jutottam, hogy az mp3 az nem jön le onnét semmikép, ha hallgatni akarom akkor online kell megtennem....
Mai nap vettem barátnőmnek egy androidos készüléket, feltelepítettem skydriveot. Kijelöltem zenét és rögtön ott egy letöltés gomb.
Na már most akkor WP-n is megoldható ez, és csak én nem láttam letöltés gombot? Help me
-
korikmate
tag
SkyDrive használktól kérdezem:
Jól tudom, hogy nagyobb (több 100 mega) file-t megosztani ugyan meglehet, de a másik fél letölteni csak hotmail accal tudja? Mert nagyon úgy tűnik, hogy velem ez a helyzet...
-
werttzui
addikt
Ki vagyok a skydrive-tól! 7-GB de max 2 GB os file méretre lekorlátoz és nagyon lassan tölt fel

-
A SkyDrive Wordjében átállítom az ellenőrzés nyelvet angolra, mégis mindig visszavált magyarra!
Miiért? -
mg105
senior tag
válasz
donceleger8
üzenetére
Ilyen esetben nem szokták törölni a cuccaidat, de addig nem tölthetsz fel semmit, amíg bele nem férsz az új keretbe.
-
Vasinger!
nagyúr
Skydrive-hoz hogyan lehet kapni ingyen olyan kódot ami megnöveli a tárhelyem?
-
StLui
veterán
Fényképeknél van arra mód, hogy egy részüket kedvencekké tegyem, és esetleg csak ezeket "lejátszam" ?
-
StLui
veterán
válasz
donceleger8
üzenetére
Ha 1 évre szólt akkor igen, ezért nem is szeretem az olyan adunk ajándékba 1 évre tárhelyet, minek? Utána mit csináljak?
-
donceleger8
őstag
Hello!
Elég régen volt itt utoljára hozzászólás, de hátha mégis valaki látja, és esetlegesen tudja a választ!
Szóval van ugye a 7 GB ingyen tárhely, ez tiszta sor! Nekem viszont van egy Office 365 programom, amit nyertem egy Microsoft játék keretein belül, s amihez tartozott további 20 GB ingyen tárhely. Így összesen már 27 GB tárhelyen van! Na már most ez az Office 365 előfizetés február 1-én lejár.
Kérdésem az, hogy akkor onnantól kezdve a 20 GB tárhely is elveszik, amennyiben nem hosszabbítom meg az Office 365 előfizetésemet?
Mert nem hosszabbítanám meg, viszont Skydrive tárhelyet valószínűleg bővítenék, mert már csak 7 GB szabad tárhelyem van. Csak nem szeretném, ha egyik pillanatról a másikra elveszne 20 GB anyagom.
Köszi a választ előre is.
üdv -
Macibook
tag
Sziasztok,
Azon gondolkodom, hogy a ceges dokumentumok megosztasat vpn el elert kozos mappa helyett kivaltanam egy skydrive elofizetessel. A kerdesem az, hogy ez tud oda-vissza szinkronizalni? Lehet e megadni kulonbozo szintu jogosultsagokat stb.
Van e kozuletek vki aki erre hasznalja?
Koszi elore is -
tkesy
őstag
Esetleg nem tudja valaki hogy mi a skydrive fiókhoz tartozó Abuse Team email címe?
SOS ben kellene, kb T-24h járok, mert úgy néz ki, hogy törlik a fiókomat. -
StLui
veterán
Jobb ötletem nem volt, így leszinkronizáltam a gépre, és a gépen lévő normál mappából is bemásolom majd, ott remélem felajánlgatja, hogy cserélje, vagy az újabb verziókat tartsa e meg.
Vicces a tempó, kb tizede sebességgel jön mint amit a sávszélem enged. Tegnap este óta még nem szedte le a 15GB-ot -
StLui
veterán
Kéne egy ötlet, 15GB fényképem fenn van skydrive-on és megvan a pc-n is, most telepítettem pc-re a skydrive-ot, létrehozta a mappát, nem engedtem szinkronizálni a felhőből semmit a gépre, mert a pc-n lévőket babráltam már egy kicsit, azok újabbak. Gondoltam bepakolom a gépen lévő mappákat a skydrive mappába és összefésüli, de ez nem jött össze mert csak annyit írt, hogy létezik ez a mappa már, nevezzem át.
-
Speeedfire
félisten
Van erre valami megoldás?
Vagy most várjam meg míg azt a ~4GB-ot feltölti?

-
Ice&Lime
veterán
a skydrive-ot nem értem.
van egy 500MB-os videóm, amit felszeretnék tölteni rá.
ha bemegyek a metro-skydrive-ra és beválasztom a file-t azt írja, hogy nem lehet feltölteni, mert nagyobb 300MB-nál.
jó oké, akkor letöltöm a skydrive appot, felteszem, oké ott van a kedvencek között szinkronban a fiókommal, látok minden mappát. most behúzom, mint ahogy a videóban is mutatja a file-t a mappába és csak áthelyezi, de nem tölti fel. bemegyek neten a skydrive fiókomba ott meg sem jelenik, de win intézőben igen egy kis körbe nyíl ikonnal a tetején, csak áthelyezte, de nem töltötte fel a skydrive tárhelyre. ez olyan mintha nem csináltam volna semmit, mert a winyómon van rajta, de nem a skydrive tárhelyén, most ilyenkor mi van? -
kenyesan
csendes tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Szia,
Számomra nem derült ki a hozzászólásodból, hogy hogyan csináltad a megosztást. Gondolom a webes felületen, de mit választottál: a link birtokában bárki megnézheti, vagy konkrét személyre is lekorlátoztad az elérést? Nem most csináltam már az enyémet, fejből nem annyira megy. Megnézni is csak holnap este tudom, ha addig nem kapnál segítséget.
Arra határozottan emlékszem viszont, hogy nálam csak az engedélyezett cuccokkhoz lehetett hozzáférni. -
vadkörte
addikt
Urak, azt szeretném megtudni, hogy meg lehet-e oldani SkyDrive alatt azt, hogy ha megosztok egy fájlt, vagy mappát a megosztás csak az adott állományra/mappára legyen érvényes. A gondom az, hogy a megosztott állományoktól/mappáktól vissza lehet lépkedni egészen a megosztott rész gyökeréig és minden megosztás böngészhetővé válik. Az is, amit az adott megosztással nem akartam publikussá tenni.
-
Воланд
titán
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
mert vannak a skydrive mappak a webes feluleten, meg vannak a skydrive mappak a gepeden es a kliensben csak azt allithatod be, hogy melyik mappak toltodjenek le a webes feluletrol, azt viszont nem, hogy a helyi gepen melyik mappakat toltse fel a webes feluletre. utobbit csak ugy tudod megoldani, hogy a skydrive library-ba masolod az adott mappakat.
-
Visormail
addikt
"Megadhatja, hogy mely SkyDrive-mappákat szeretné szinkronizálni a gépével." Erre az alapfunkcióra is elég sokat kellett várni. Most már nagyon ideje lenne, hogy azt lehessen megadni a gépen lévő mappák közül melyiket szeretném szinkronizálni a skydrive-al. A fene se akarja belemásolni a cuccait a skydrive mappába, jó helyen vannak azok mégpedig különböző partíciókon és mappákban.
-
Kommy
veterán
Sziasztok
Tapasztalati kérdésem lenne hozzátok, nekem fenn van kb 8GB kép skydrive-ban Néhány napja véletlenül letöröltem a mappát, szerencsére csak lokálisan, mert ki volt kapcsolva a szinkronizálás. Viszont ennek a 8GB adatnak a visszatöltése 3 napba telt mire letöltötte, ez nálatok is ilyen lassú, mert ha igen akkor kérszer meggondolom, hogy egyáltalán használjam e. 10Mbit-es netem van, tehát elvielg ennek 2-3 óra alattle kellett volna töltődnie. -
törölt tag
Most kaptam egy értesítést:
Kedves Mesh-felhasználó!
A közelmúltban bocsátottuk ki a SkyDrive legújabb verzióját, amely a következő lehetőségeket nyújtja: •Kiválaszthatja, hogy a SkyDrive tárolóhelyen lévő fájlok és mappák közül melyek szinkronizálódjanak az egyes számítógépeken.
•A SkyDrive-ot az Android v2.3 rendszerből egy vadonatúj alkalmazással, a Windows Phone, az iPhone és az iPad rendszerekből pedig frissített alkalmazásokkal érheti el.
•Közösen dolgozhat másokkal az interneten az olyan új Office Web alkalmazások segítségével, mint az Excel-űrlapok, a PowerPoint alkalmazásbeli társszerzőség, valamint a beágyazható Word-dokumentumok.
Jelenleg a Mesh-felhasználók 40%-a használja aktívan a SkyDrive-ot. Mivel a visszajelezések pozitívak, mi pedig egyre nagyobb figyelmet fordítunk a személyes célú, felhőalapú adattárolás továbbfejlesztésére, célszerűnek látjuk a SkyDrive és a Mesh egyesítését egyetlen termékben, amellyel bármikor és bárhol el lehet érni a fájlokat. Ezért 2013. február 13-án beszüntetjük a Mesh szolgáltatást. Ettől a naptól kezdve a Mesh egyes szolgáltatásai, köztük a távoli asztal és a társközi szinkronizálás többé nem lesz elérhető, a – Mesh szinkronizált tárolás vagy SkyDrive szinkronizált tárolás nevű – Mesh-felhőben tárolt adatokat pedig töröljük. Az Ön Mesh szolgáltatással szinkronizált mappáinak a szinkronizálása megszűnik, és arra sem lesz lehetősége, hogy a Mesh segítségével távolról csatlakozzon számítógépeihez.Javasoljuk, hogy próbálja ki az új SkyDrive-ot, és állapítsa meg, mennyire felel meg igényeinek. Javasoljuk továbbá, hogy az átmeneti időszakban a Mesh használatával párhuzamosan a SkyDrive-val is szinkronizálja Mesh-fájljait. Ily módon kipróbálhatja a SkyDrive-ot, és meglévő Mesh-beállításait sem kell megváltoztatnia. A SkyDrive-ra való átállással kapcsolatban a Windows-webhelyen, A SkyDrive-ról Mesh-felhasználóknak című témakörben olvashat tanácsokat. Ha kérdései vannak, azokat a SkyDrive-fórumokon teheti fel.
-
StLui
veterán
Nem tudom mire gondolsz automatikus mentésre, én telepítettem a gépre is skydrive-ot és amit abba a mappába rakok az felkerül a felhőbe is (automatikusan), illetve nem rég óta már ki lehet választani, hogy mi kerüljön le a felhőből a gépre is. Én alapvetően fényképeket tárolok rajta másolatnak. Másra nem nagyon használtam még. És a gépen lévő skydrive mappát adtam meg a picasa-nak is mint fotótárhely.
-
Lacces
őstag
SkyDrive-ban van lehetőség, hogy egy Google Docs-ban megosztott doksit "behúzz" a skydrive az egyik mappába? (Mert ez a letöltöm / feltöltöttöm opció nem tetszik)
-
Pikkolo^^
addikt
Feltoltam 30G képet, de ebből csak 25G-t szeretnék a számítógépen tárolni. Megoldható valahogyan, hogy az 5G-t amit letörlök az a Skydrive-n fentmaradjon és ne szinkronizálja a törlést?
-
bendzso
senior tag
Sziasztok!
A webes felületről el lehet valahogy tüntetni a bal oldali sávból, a számítógépek felirat alól a nem használt gépeket? Kis szépséghiba csak, de örülnék, ha eltűnne...
-
Hali!
Zenéket szeretnék feltölteni a tárhelyre és az lenne a kérdésem, hogy másik gépen, illetve mobilon le kell tölteni a meghallgatáshoz vagy streamelésre is hajlandó? És a szerzői jogok miatt ugye nem kell aggódnom, ha nincs megosztva a zenefájl?
-
Speeedfire
félisten
Tapasztalt valaki olyat, hogy a sync-hez felcsatol mappát és azt nem szinkronizálja be a rendszer? Dolgozik a gép rendesen, de egy 1db fájlt sem tölt fel.

-
szakmaster
tag
válasz
szakmaster
üzenetére
Valami csoda folytán ma már be tud jelentkezni a Skydrive kliensem az itthoni nettel is.

Valamit mégiscsak mókolhattak Microsofték.
-
szakmaster
tag
Sajnos, nálam közvetlenül modemre kötve se tud bejelentkezni a Skydrive kliens. A webes felületen működik a dolog, de feltölteni semmit se tudok, nem indul el a feltöltés bármivel is próbálkozom. Több géppel is próbáltam Win7, Win8 és semmi. Másik net szolgáltatóval semmi gond, megy mint a szél.

-
StLui
veterán
válasz
szakmaster
üzenetére
Akkor ez nem router tűzfal gond lesz?
-
szakmaster
tag
Sajnos hasonló cipőben járunk, ugyanis ha egy bizonyos helyen lévő internetkapcsolattal próbálok bejelentkezni, egyáltalán nem sikerül. Viszont egy másik helyről meg simán megy, ill. mobilneten keresztül is megy. Lehet, hogy szimplán nem komálja bizonyos netszolgáltatók hálózatát.

Ezt a jelenséget azóta tapasztalom, mióta elindult az új Outlook rendszer. -
zoli03
őstag
Le van töltve a SkyDrive progi, hogy könnyebben tudjam feltölteni a fájlokat. De egyszer csak azt vettem észre, hogy nem akar bejelentkezni, végig azt írja, hogy bejelentkezés, aztán semmi nem történik. Miért nem akar bejelentkezni? Újratelepítettem, a jelszót biztos, hogy jól írtam be, többször is kipróbáltam, neten jó. Viszont a netes felület annyira lassú, hogy használhatatlan.
-
törölt tag
Szerk: Megtaláltam a kérdésemre a választ

-
bendzso
senior tag
Sziasztok!
Lehet tudni arról valamit, hogy egy regisztrációval nem rendelkező felhasználó, akinek csak megtekintési hivatkozást adtam, maximum mekkora méretű fájlt tölthet le?
Köszönöm a segítséget!

-
catroot
veterán
Na, most meg nem lehet feltölteni a skydrive-ba. Sem drag&drop-al, sem tallózással. Kicsit kezd már unalmas lenni ez a sok sz.rakodás.
Lehet ez a csodálatos Chrome szívat....
-
törölt tag

Na most ezzel van gondom, pontosan azon a gépen és azóta - ráadásul mind a két OS-én - amelyiken a Windows 8 RTM Trialt kipróbáltam. Pedig a Win 8 RTM a régi Kingston SSD-re ment, a 7-es és a Vista pedig maradt a HDD-n. A másik gépen semmi gondom nincs a Skydrive-al. Itt viszont már újra is volt telepítve, eltávolítást követően, de ugyanúgy megborul... néha meg működik

-
-
catroot
veterán
Ide is beírom, hátha:
nem találkozott még valaki azzal a hibával, hogy amit megosztasz azt a másik fél nem látja? Szóval az egész mappában képek és videók helyett szürke thumbnail-el láthatóak.
Ha rákattintok valamelyikre, akkor nem tölti be a képet/videót. Másik fiókkal viszont működik a dolog.
Az sem segített ha újra megosztom a tartalmat. Sőt a később feltett képek, vagy a régebbiek is "láthatatlanok" lettek...
Olvastam tegnap az MS Answers-en, hogy volt másoknak is (2-3) ember, akinél jelentkezett, de választ még nem kaptak érdemben.
-
StLui
veterán
Köszönöm, ez gyors volt, akkor megoldom úgy, hogy a fele képet, (régieket amiket már nem piszkálok nagyon) csak simán tárolom a gépemen, és feltöltöm a másik fiókba, ennek csak annyi a hátránya, hogy nincs szinkonizáció, de a régi képeket úgysem babrálom már, tehát nem lesz mit szinkronizálni.
-
StLui
veterán
Egy ötlet jól jönne, két live accountom van (össze is vannak kötve), mindkettőhöz megvan a 2x25GB tárhely, lehet kétszer telepíteni a skydrive appot? fontos hogy meglegyenek a gépen is a képek, mert a picasa csak abból tudja kezelni őket és egybe nem férek el, mert most kb 30GB fényképem van.
-
StLui
veterán
Én most elég lelkes lettem, van 25GB-om és elkezdtem felrakni az összes fényképet, kevés is a hely hozzá. Egy gépre telepítettem a skydrive appot, és ez a helyi mappa a picasa mappája is, ez azért fontos mert picasa-val megcsináltam az összes fénykép arcfelismerését, ezrt azt szeretném tovább használni. Családdal így elég könnyű megosztani a fényképeket, tetszik
jó lenne sok más is, csak nincs ekkora tárhely hozzájuk. -
ronaldo
őstag
-
törölt tag
azt hogy lehet megoldani, hogy a skydrive-ra feltöltött cuccokat megosszam valakivel úgy, hogy az ő gépére le tudja szinkronizálni a skydrive app, és megfelelő jogosultságot tudjak neki adni (olvasni és/vagy szerkeszteni)? jelenleg a feltöltés megy, a webes felületen megy a megosztás is, de így halom linket elküld a célszemélyeknek, ami nem túl praktikus...
-
janos1988
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ennyi. köszi. Ez eszembe nem jutott volna.
-
janos1988
addikt
Azt nem tudjátok miért törlődik (wtf
) az online tárhelyről is a feltöltött fájlok ha a John -> SkyDrive helyi mappából kitörlöm a fájlokat? -
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Régi tagoknak most is megvan a 25 GB , pl nekem is 25 GB áll rendelkezésre.
-
Froclee
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
-
Froclee
őstag
úú, most látomm, hogy 25 gigáról 7re csökkentették a felhasználható területet. egyébként akinek mondjuk 10 giga volt fent alapból, azzal mit kezdtek? (nekem szerencsére csak 5)
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy csináltam egy céges drive-ot. A probléma ott kezdődik, h csak 1Gb a tárhely...
A másik problémám: hogyan lehet beimportálni a saját gépbe azt a mappa struktúrát, ami a netes felületen van.
Ez nagyon jó lenn, mert így mindig a böngészőn keresztül kell dolgozni ami nem olyan kényelmes mint egy mappát megnyitni.Köszi
-
Воланд
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
amit az ms most kiadott azzal meg (?) nem.
-
Gabás
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
én egy másik klienst, az említett gladinetet használok, azzal igen

-
Speeedfire
félisten
Win7 alatt használom a skydrive klienset. Megoldható valahogy az, hogy ne szinkronizálja az adatokat, hanem csak felöltésre használja? Vagy csak bizonyos dolgokra használja feltöltésként, más esetekben meg szinkronizálja?
-
atsil
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy a SkyDrive-ra feltöltött dokumentumokat, egyéb fájlokat törlik-e valamennyi idő után (pl 30 nap, fél év, stb)? Esetleg, ha nem volt megnyitva/letöltve, stb? Vagy fizetni kell, hogy "örökre" fönt maradjanak a fájlok?
Mennyire megbízható backup tárhelynek?Ezt használja valaki? Jól működik? Windows Live Devices and Sync - Sync
-
Froclee
őstag
-
petrusz82
aktív tag
Letöltés 300 és 350 KB közt mozog.Feltöltés pedig 120 körül van.De ez a max feltöltési sebességem is egyben,mert csak ennyit tud a netem.Viszont a letöltést a rendesen korlátozzák.Ennyit enged a Microsoft tárhelye.Az Adrive tárhelyet is megnéztem,ott kicsivel ennél is lasabb.Pedig jó volna ha gyors volna,mert ott 50 GB-ot adnak.
-
petrusz82
aktív tag
Ajánlom figyelmetekbe a Gladinet Cloud Desktop nevű programot.Ez becsatolja nekünk a Windows Sajátgépbe az online tárhelyünket, mint egy sima meghajtót.
-
Froclee
őstag
Valaki bízta már rá az életét?
Én egyelőre csak tesztelem. Rádobok néhány elhanyagolható anyagot és ha 1 hónap múlva is szépen elérhető, akkor talán tovább megyek...
-
Nabu
aktív tag
Kár, hogy még magyar nyelven nem elérhető a szolgáltatás...
-
westlake
félisten
az en olvasatom szerint ingyenes tarhely, ahova fajlokat lehet feltolteni, majd azokat igeny szerint megosztani a tobbiekkel..
-
Viewsonic
aktív tag
ez mi is pontosan ? közbe most regisztrálok be de azér néhány szót mondhatnál róla

-
westlake
félisten
igeretes dolognak tunik: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Spórolós topik
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3860
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.