- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwearby
tag
Sziasztok,
vagy egy hónapja hasonló problémám van, mint a téma indítójának.
[B]Ha a start menüben a kikapcsolás gombra kattintok,
több mint 2 perc,
mire feljön a párbeszédablak a választható opciókkal.Miután ott a kikapcsolást választom, szintén sok idő, míg leáll,
de az előbbi jobban aggaszt.[/B]Főleg, mivel kipróbáltam olyan módon kikapcsolni a gépet, hogy a billentyűzetet használom,
mert van rajta kikapcsológomb.
Ha billentyűzetről kapcsolom ki,
akkor szinte azonnal megjelenik a windows most leáll felirat a kék háttérrel
és akkor már csak a leállítási folyamat tart sokáig.A probléma egyik napról a másikra jelent meg,
semmi előzményt nem tudok mondani,
azon kívül, hogy az egyik családtagom észlelt egy
fagyást:
az asztalról eltűntek az ikonok és nem jöttek vissza,
ezért kénytelen volt a ctrl-alt-del -el a feladatkezelőből újraindítani a gépet.Sajnos részletesebben nem tudom, mi történt,
de kb. azóta van ez a lassú kikapcsolás,
előtte nagyon gyorsan ki lehetett kapcsolni a gépet.Windows XP SP2 van rajta,
ezen kívül szinte minden további frissítés, amit az SP3-ban kiadtak egybe,
a windows update folyamatosan be van kapcsolva (illetve ma kikapcsoltam).vírusírtó AVG free
tűzfal kerio free,
egy közel 4 éves asus alaplapja van,
AMD Sempron proci,
és egy régi 256megás plusz egy 1 gigás corsair memória.
320 gigás seagate vinyó.A leállásnál nem tapasztaltam, hogy a proci folyamatosan fullon menne,
illetve amíg a kikapcsolás opciók ablak csigalassan meg nem jelenik,
a merevlemez nem aktív.A probléma kezdete környékén semmilyen új programot nem telepítettem fel,és nem is szedtem le,
a merevlemeznem a fele volt csak foglalt(most úgy 80%, de minden más ezen kívül jól működik).Lefuttattam az aida rendszerellenőrző programot,
és végeztem a hijackthis-el tesztet, amit a www.hijackthis.de oldalra bemásoltam,
de egyik sem mutatott problémát.Valakinek van-e ötlete, hogy mit csináljak következőnek?
Olvastam máshol hasonló problémánál, hogy hiába telepítette újra a windowst,
nem használt,
eddig én sem tettem újra, ezért nem vagyok benne 100%ig biztos, hogy nem oldaná meg a problémát,
viszont szeretném kideríteni, hogy mi történik és mi okozta.Előre is kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest