Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 20279
This build is largely the same as Build 20277, but we wanted to test our ability to quickly follow-up a flight with another flight.
Windows Insiders who updated to Build 21277 (RS_PRERELEASE) last week will not be offered this build as they are on a newer build. We are working on getting a new build out to those Insiders soon. We expect to move all Insiders in the Dev Channel back to receiving builds from RS_PRERELEASE sometime after the holidays.
-
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 21277
Based on Insider feedback, you can now use the built-in screen snipping experience in Windows (WIN + SHIFT + S) to create a snip of your screen and paste it directly into a folder of your choice in File Explorer to save the screenshot there.
To help you find what you’re looking for faster, we’ve updated our folder logic in Start menu’s all apps list so that if a folder only contains a single item we will now display that item in place of the folder.
-
Disk Optimization IS NOT Running Automatically
Ez is érdekes thread.
-
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 20241
We’re working on a fix for an issue causing some devices experiencing a KMODE_EXCEPTION bugcheck when using certain virtualization technologies.
We’re looking into reports where some devices are still experiencing a DPC_WATCHDOG_VIOLATION bugcheck after taking build 20236.Nem elég, hogy nem lehet használni lassan 2 hónapja a Virtualboxot, de a DPC hiba is megfekteti a rendszert pár óránként. Rágyúrhatnának ezekre a javításokra, nem a témázást kellene polírozni első körben...
-
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 20175
Windows Insiders with PCs that have AMD processors will be able to receive this build.
IMPORTANT NOTE: Insider Preview Builds 20161 and below will expire on July 31st. To avoid hitting this expiration, please update to Insider Preview Builds 20170 or newer.
-
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 20170
PLEASE NOTE: Windows Insiders with PCs that have AMD processors will not be offered this build today due to a bug impacting overall usability of these PCs. The issue should be fixed for the next flight.
-
válasz
gyulank
üzenetére
19551-es buildben lett elvileg javítva, tehát ha nagyon tartasz attól, hogy megrövidíti az SSD-d életét a stabil 2004-es verzió (a mostani hivatalos ISO/májusi update), akkor csak a fast ringen/dev channelen lévő 20150-et tudod felrakni, ahhoz van ISO is. De nyilván hamarosan lesz Ms fix ehhez is, mint a többi hibához, amit hozott a nagy frissítés.
Insider buildekkel nagyobb problémák szoktak lenni, úgyhogy ezt is vedd figyelembe, ha fast ringre váltasz (slow/release preview csak emiatt vagy a többi hiba miatt felesleges).Olvastam a topikot a Microsoft fórumán, nem tartom akkora drámai bugnak, főleg hogy jelen volt több Insider builden keresztül és nem látok észrevehető degradálódást az SSD-imen (pedig egyiken Plex + Virtualbox fut és sokat - heti 2-3x - változnak nagy fájlok, azokat tuti defragolta).
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Utóbbi két buildnél ez volt, lehet, hogy kiveszik a .NET framework telepítőt a Windows installból vagy csak újra telepítik, hátha megold valami bugot.
-
válasz
feketedini
üzenetére
Az előzetes kiadást.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mármint telepítsd újra a drivert
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Frissítsd le a hálókártya driver(ek)et a gyári legújabbra, lehet, hogy felrakott a Win a frissítésekkel egy másikat és az okozza.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezzel a builddel nincs, rendben működik.
A létező bugok közül nem érint valamelyik? -
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 19030
Már láttam tegnap az angol nyelvi fájlok frissítésénél a build számot, abból lehet mostanában tudni, hogy jön új build

The build watermark at the lower right-hand corner of the desktop is no longer present in this build. This doesn’t mean we’re done…
-
Microsoft Removes ‘Downloads’ From Disk Cleanup
Pedig milyen jó lett volna, ha véletlenül bejön egy bug az éles verzióban és letörli valakinek az összes letöltött p*rnóját

-
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Nekem már eddig sem engedte átrakni a 1903 óta, mindig visszaváltott restart után a fast ringre.
De viszlát!
-
Azt pletykálják, decemberben véglegesítik a 20H1-et és utána valamikor meg is kezdődik a rollout.
-
válasz
westlake
üzenetére
Windows Insiders, we heard your feedback about the Phone screen feature’s dependency on Bluetooth Low Energy connectivity. To address your feedback, we partnered closely with Samsung to bring you a more streamlined experience across all Windows 10 PCs by removing the peripheral role dependency for Phone screen, which will expand the overall reach of this feature.
Végre! -
válasz
Milestone2
üzenetére
Szokásos kulcsbolt, ha otthonra kell, nyugodtan vegyél, de ha legális kell, felejtsd el.
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Dona utolsó érdemi munkája
Már az aláírás is jó: ❤ Dona and The Windows Insider Team -
Windows Insider leadership update
Végre, talán így lesz egy kis innováció / fejlődés az Insider programban.
-
-
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18980
Pontosabban: 18980.1 (vb_release), bármit is jelentsen a vb.
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Ó, nálam is ez van 3 build óta, egyelőre nem erőltetem.
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Közben sikeresen leállították, már le sem jött

-
18947 build elszabadult, állítólag mindenkinek töltődik lefelé.
Microsoft is accidentally rolling out Windows 10 build 18947 to all Insiders
-
És ez melyik ringen települ? Release preview?
Ja látom:
Insiders will need to be in the Slow ring and on the May 2019 Update to receive 19H2 bits.
19H2 will be delivered to Insiders in the Slow ring via servicing as a Cumulative Update and not full build updates.
Some Insiders may not see the new features right away as we perform controlled feature rollouts (CFRs) to gain better feedback on overall build quality.
Specific to CFRs, we may ship features in these updates turned off by default and turn them on independently of bits getting downloaded to Insiders’ PCs. -
-
válasz
Milestone2
üzenetére
Ugyanígy jártam én is a laptopon, semmi nem települt, se stabil, se insider build, szintén 8-as hibakód... Csak a szokásos light fixeket írta minden oldal rá, valami driverben akad el, de nem volt kedvem véle már 2 heti hibakeresés után többet foglalkozni, én is újratelepítettem

-
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18895
Your Phone fix build.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest