Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
I3ence
tag
válasz
GuruZone
üzenetére
My bad, a HDMI-re dugott TV az elsodleges forras a kartyanak, ezert attette oda minden driver telepiteskor a kepernyot. Egyszer mar megszopatott igy.
Meg toltam egy reinstallt, es akkor jottem ra, mi lehet a gaz. A WHQL van fent, jo nagy lett minden (kurzor, meg oldalak is, de mindjart kap egy restartot).
-
I3ence
tag
válasz
GuruZone
üzenetére
Legutolso WHQL-t szedtem, elotte a Betaval is probalkoztam, azt hittem amiatt volt a problema. Azota probaltam net nelkul is, ugy is ugyanaz tortenik, mikor megkapom a FullHD kepet, az asztalrol eltunik minden, csak a talcat latom, ha megnyitom a feladatkezelot, a talcan latom, hogy fut, de az ablak mar nem jelenik meg.
Ma mar nem cseszekedek vele, most nincs fent semi, de legalabb netezni tudok, amig nincs megoldas. Holnap este nekifekszek megint.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest