Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya1985
tag
hello.
Bootolva szeretném felrakni a Win 10-t,minden simán megy egészen addig,amig azt nem írja nyomjak egy billentyűt a boot inditáshoz. Csak hogy semmilyen gombot nem vesz be ! Érdekes,hogy előtte a BIOS bevesz minden gombot és most is erről a billről pötyögök.
Beállítottam a Legacy USB-t is,próbáltam ps/2 billel de azzel sem tudom elinditani a bootot! tipp valakinek??!a107700k cpu,gb f2a88xm-d3h alaplap.8gb ram és ssdre tenném...
pendriverol is próbáltam de ugyan ez a szitu..
ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
-
petya1985
tag
nekem senki nem tud segíteni a bootolásnál miért nem veszi be a gombnyomást mikor kéri...
igy nem tudok telepíteni.
próbáltam usb-ről is.
a BIOSban minden be van állítva,uefis biosom is van.
hiába van a dvd beállítva 1 bootopciónak!
minden mást enged,csak kivéve ott nem,h nyomjak egy gombot a továbblépéshez..:S
Másik bootlemezt is megpróbűltam,másik usb-re dugtam az aljzaton,elemcsere is volt,legacy usb is bevan állítva
valakinek valami tipp??? mindent megpróbáltam már!ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
-
petya1985
tag
asztali gép fm2+
gigabyte f2a88xm-d3h lap,8 gb kingstone hyperx,a10 7700K int. vga-s(nincs is mellette pcie!)
próbáltam igen,ps/2 vel is...mondom minden rendbe a billel és a beállításokkal ,most is erről írok az újratelepítendő win10-ről..
tanácstalan vok...
próbáltam win7-tel is...esetleg ami szemet szúr nekem,hogy mikor bootolnám/bejelentkezik a gép, akkor a ledek közzül az utolsó kettő ég,nem a numerikus! ez csak akkor gyullad ki,ha már átlépjük a boot menüt...
nem tom az számít e valamit,de 2 ssd és 3 winchester van és egy dvd bekötve,persze ahogyan kell.
az egyik ssd-m a rendszerÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
-
petya1985
tag
válasz King Unique #50 üzenetére
látom nekem senki nem tud segíteni...
valamit azért hátha tudtok... szerintem itt a problémám gyökere...
miért van az,hogy amikor bootolnék(de nem tudok ugye,mert nem veszi be a gombot!) akkor a bill. 3. lámpája állandóan vibrál és a második is folyton égőben van... ..ezt mit jelent?
1.lámpa a num
2. caps lock- folyton ég.
3.scroll lock ez vibrál..valakinek valami tipp?
-
petya1985
tag
válasz tordaitibi #54647 üzenetére
nah ,sikerült végre megcsinálnom...!
kivettem az elemet újraindítottam és bootoltam,persze még így nem ment,de visszaraktam az elemet és jó volt...
nem tudom mi okozhatta ezt...ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
-
petya1985
tag
Hello. Vettem egy uj lapot es azota kaosz van..
Gigabyte b150m hd3. I5 6500 8 gb ram. Szal kicsereltem a lapot es tettem egy uj rendszert de azota allandoan kek halalozik kb 2-3 perc utan.. 3 fajta hibauzit ir egyszer ezt egyszer azt..Kmode excepition not handled
System service exp. Not handled
Kernel security chek failtureTipp vkinek??
-
petya1985
tag
Sziasztok!
Teljesen új gépet rajtam össze,Ryzen 1600 cpuval és egy M.2 Nmve Samsung pm961 256 gb ssd-vel.
tenni akarok fel Win 10-et,usbről. Mikor telepítem hiába látja a hdd-m is és a ssd-t is a telepítő,csak a hdd-re engedi a rendszert tenni! gpt particós hibára hivatkozik. Minden merevlemezem NTFSben van.
A Bios ban is próbáltam már beállítani UEFI re is ,LEgacy ra ,de mindig ugyan ez a helyzet.. Formáztam is őket a telepítőben,de semmi eredmény.
Most felraktam a hdd-re ,de én az ssd-re szeretném! Egyébként minden faszául megy most is,csak nem az ssd a rendszerem ahogyan szeretném!Valaki tud nekem ebben segíteni??
-
petya1985
tag
válasz King Unique #75709 üzenetére
lekötöttem mindent,csak az ssd ment ,de úgy sem engedte.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest