Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne , hogy amikor telepítettem a windowst 2 billentyűzet lett hozzáadva egy sima magyar és egy 101 gombos , valahogy ki lehet törölni a 101 gombost hogy csak a sima legyen ?
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok valaki leírná nekem pontosan hogy lehet kikapcsolni a frissítéseket ?
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok win10 en nincsenek olyan alkalmazások(asztalra ) amik régen a win 7 en mutatták az időjárást a proci % ot stb.. Illetve 1-2 játéknál jól jönne hogy a prioritást a feladatkezelőben lehetne állítani . erre van valamilyen mód ?
-
adamkaa777
senior tag
válasz
King Unique #20521 üzenetére
Szerinted a többi windows nem csinál ilyet ?
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok ugye 1 évig ingyenes a win 10. Nos én most töltöm viszont ha 1 év múlva újra akarom húzni a gépemet akkor meg kell vennem a win10 et ?
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok eredeti win7 en van. Lefrissítem a win 10 re ami jelenleg ingyenes viszont ha később újra szeretném rakni a gépemet akkor már eredeti win 10 et meg kell vennem hozzá ?.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest