Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
engem majdnem jól megszívatott a win10 frissítés.
már régen megcsináltam a frissítést egy üres vinyón, új win 10 telepítéssel végig járva a win7 kulcs aktíválást akármi. úgy voltam vele hogy ez rendben van, de win7-et használtam továbbra is mert csak! (nem akaratam telepítgeni)
biztonság kedvéért azért tegnap próbáltam telepíteni ismét a win10-et és nem fogadta el a kulcsot...wtf.
gyorsan az éles win7 rendszeremen minden mindegy alapon az utolsó órákban még sikerült frissítenem a win7-emet, win10-re.
végül a produkey megmutatta a csalafintaságot számomra, az eredeti win7 serialt hozzárendelte az internet explorerhez, a win10home meg ugye kapott egy új serialt! csak éppen ezt sehol nem közölte frissítés után.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz netpeti98 #43352 üzenetére
akkor miért van az hogy ugyanazon a vason mégse fogadta el a win7 kulcsot tiszta win10 telepítésnél és nem is aktiválta magát?
az meg érdekes lenne hogy mindíg telepítsek egy win7-et majd frissítsem fel win10-re..."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz netpeti98 #43355 üzenetére
nem adtam meg kulcsot, mert ugye nem fogadta el, ezért kitöröltem és mégse aktiválta. de most olvasom hogy a 1511 frissítésnél már elfogadja a régi kulcsot is. valószínű hogy nekem régebbi telepítőm volt.
-
copass
veterán
válasz szabonagyur #43359 üzenetére
nem mondod?! ennyire idiótának ne nézz már...
egy sima újratelepítést csináltam ugyanazon a vason. melyik része nem világos?"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz leviske #43935 üzenetére
le lehet szedni, ha nem akarsz visszaálni a korábbi telepítésre. lemezkarbantartóval leszeded. (rendszefájlok törlése után jelenik meg a korábbi telepítés)
nekem 20gb volt, picit szűkösebb lett a 110gb ssd..."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
sziasztok
a win10 nekem csinál egy olyat hogy nézek egy videót, nem nyúlok semmihez pár perc után az asztalt aktiválja. tehát fut ugyanúgy a videó, csak nem fogadja a parancsokat mert asztal lesz aktív.
köszi mindenkinek a segítséget."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz Cs1csó #85823 üzenetére
otthoni felhasználóknál nagyrészt még mindíg warezolt az oprendszer és a programok is, ezért állnak át gyorsabban.
munkahelyeken már problémásabb. a használt programok, eszközök. ezeket le kell tesztelni, gyártóknak drivereket írni hozzá,stb. de hosszútávon kifejezetten megéri windows10-re váltani munkahelyen, mert ugye most már nem lesz más."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz krealon #85827 üzenetére
régi rendszerekkel az a baj hogy idővel egyre nagyobb lesz a kockázat hogy kidöglik vmi hardver alóla és nem lesz már hozzá csere. pölö:hw raid kártyákat is párban szoktak venni ezért!
de nézzük a jó oldalát, most már csak win10 lesz. sok progi már csak 64bit-re jön ki. idővel már nem fogják támogatni a korábbi rendszereket. persze ez soká lesz. de könnyebb lesz a fejlesztés."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz steele80 #85845 üzenetére
erre a van az ms media creation tool-ja
de nem lehet hogy a pendrive-al van vmi gubanc?[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz King Unique #85873 üzenetére
a lassú netet elfogadom, de az hogy 8 gb pendrive nincs kéznél az vicc kategória. a példákhoz meg annyi hogy nem tudjuk milyen a pendrive..lehet vmi ebayes fake cucc...
-
copass
veterán
válasz steele80 #85878 üzenetére
kingston pendrive-ot akkor se vennék ha fizetnének érte! képes úgy adatot veszíteni hogy szabályosan leválasztod és visszacsatold, semmi nem történik közben és mégis rejtélyesen megsérül. látszólag jó minden, átmásolja, csak éppen a crc hibádzik...gyártónak írtam hogy izé, küldtek másikat, az is ugyanezt csinálta egy idő után.
bónuszként meg ugye népszerű a hamisítók között.
sandisk-et vegyél ha jót akarsz, nem semmiért ajánlják fényképezőkhöz is..."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz enginev3.0 #85973 üzenetére
ezt érdemes kipróbálni:
speciális megosztási beállítások:
- nyilvános mappa megosztása
+ megosztás bekapcsolása
- összes hálózat fül
+ fájlmegosztási kapcsolatok: 40 vagy 56 bites... bekapcsolni.
volt hogy frissítés után visszakapcsolja 128bitre a titkosítást.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest