- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HavasiEmber
újonc
válasz
Kristof_94 #82129 üzenetére
Nekem mindegyiktől eléggé belassult. Alapból is eléggé lassú az az operációs rendszer.
-
válasz
Kristof_94 #82129 üzenetére
Inkább tudnak itt segíteni: Link
-
movax
őstag
válasz
Kristof_94 #82118 üzenetére
Alap, hogy telepítéskor a rendszermeghatón kívül mindent lehúzunk a kábelről.
-
Cs1csó
titán
válasz
Kristof_94 #82122 üzenetére
Milyen videókártyád van? AMD-nél nem tudom, hogy van de Nvidia-nál úgy van hogy friss telepítés után egyből sír a rendszer hogy képernyőillesztőt kell telepíteni. A baj az hogy ha nem telepíted te magad manuálisan azonnal akkor képes letölteni magának egy régebbi verziót és azt nem is a megfelelő komponensekkel felrakni pl. telepíti a 3D Vision nevű cuccot aminek 3D kijelző nélkül nem sok értelme van. Ezt úgy szoktam megoldani, hogy a megfelelő driver és program telepítőket már előre összeszedem a HDD-re - amihez ugye nem nyúltam a telepítésnél. Azután onnan manuálisan telepítem ,ez az első mert mint írtam a windows képes leszedni és feltenni egy régebbit.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kristof_94 #82122 üzenetére
Esetek túlnyomó részében igen, települ videókártya driver.
Azonban az esetek szintén túlnyomó részében ez nem a legfrisseb verzió.
Ha nem nagyon játszol a géppel, és a játékban nem okoz problémát, akkor tulajdonképpen felesleges a legfrisseb nvidia (vagy ati) driver után szaladni, és állandóan telepítgetni. -
Cs1csó
titán
válasz
A képen alul lévő 100MB-os és 111,7GB-os meghajtókat TÖRÖLD és amikor EGYBEN LÁTOD azt a meghajtót akkor kattints a TOVÁBBRA windows telepítő majd létrehozza ami neki kell.
-
King Unique
titán
válasz
Az első screenshoton világosan ott van, hogy mi a gond. Vagyis MBR séma szerinti a lemez, ellenben nálad UEFI módban fut a telepítő, ahol kizárólag csak GPT-lemezre telepíthető a Windows. Ilyenkor szokás a célmeghajtón a meglévő a partíciókat, illetve a teljes lemezt törölni (bővebben), utána már engedni fogja. De nyilván csak az SSD-t kellene törölni, az adatokat tartalmazó meghajtót nem! Vagy másik lehetőség a BIOS-ban átállítani a boot módot legacy (CSM) opcióra, illetve az annak megfelelő boot eszközt kiválasztani és szerint telepíteni. De, ha az SSD úgyis már formázva lett, vagy mit írtál, akkor nyilván lehetne teljesen törölni is és EFI módban telepíteni rá a Windowst.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +30.000.- Ft ból
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest