Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
lacibacsi #84849 üzenetére
Nyilván a Program Files mappába, mert az az alapértelmezett, illetve normál esetben eleve a rendszerpartícióra (C) szokás és javasolt telepíteni a programokat. SSD-nél is nyilván, mert pont az lenne a cél, hogy a programok is gyorsan induljanak és működjenek. A lassú HDD-re nem sok értelme van telepíteni őket, sőt ez esetben felmerül, hogy akkor minek használ egyáltalán SSD-t a user... Ráadásul a kímélés végett sincs semmi értelme, nem szükséges semmilyen letiltás, áthelyezés stb. csak azért, mert SSD a rendszermeghajtó. Max. a tárhely felszabadítása miatt lehet indokolt némelyik megoldás. Na de, ha valaki eleve sok és eleve tárhelyigényes programokat akar telepíteni, akkor inkább előtte kellene meggondolni a dolgot és az igényeknek megfelelő tárolókapacitású SSD-t venni.
-
mpo
veterán
válasz
lacibacsi #84822 üzenetére
Kék halált még nem láttam, pedig nagyon régóta AVG free-t használtam, most AVG Internet Security van.
Amivel három barátomnál is megszenvedtem, az volt, hogy az AVG Free-nél rákattintottak az upgrade-re és föltették az egy hónapos próbaverziót, pedig megmutattam, hova ne kattintsanak.
Ha a próbaidő lejárta előtt eltávolítod, nincs gond.
Ha lejárt a próbaidő, akkora szívás lesz belőle, ha vissza akarsz térni a free verzióra.
Innen ismerem az AVG remover-t, ami nem tudta eltávolítani. Volt még egy AVG program erre, de már nem emlékszem a nevére.
Csak a mappa törlése segített, akkor nem tudott semmi elindulni.Véletlenül a telepített programjaid nem raktak föl egy kis vírusirtót a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Total Commander
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő