- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
#86564352 #84712 üzenetére
Ez még mindig nem magyarázza meg azt, hogy miért ne kapcsolhatnám ki akármelyik szoftver komponenst (kivéve az aktiválással és licenceléssel kapcsolatos részt).
Az pedig, hogy a temréket licencelik, nem pedig eladják, pontosan arra vonatkozik, hogy amikor veszek egy dobozos temréket (szoftvert, nyilván), akkor annak csak egy példányát kapom meg (vagy ahányat megveszek), de ettől még nem vagyok jogosult a forráskódra, sem a brand-et nem kapom meg, sem semmi egyebet. Viszont a licence amit vettem (és nem béreltem), és amivel jogot formálhatok az adott számú kópia használatára, az nagyonis az én tulajdonom, számlával tudom igazolni a vásárlás (és nem bérlés) tényét, és a felhasználáshoz sem tartozik semmilyen időbeni korlát.
Ha valóban bérelném, akkor az lenne oda írva, hogy "The software is
licensedrented/leased, not sold." Egyébként léteznek 1,2, x évre vásárolható licencek is, ahol világosan fel van tüntetve, hogy adott időtartamra szól a szerződés tárgya. Itt eről szó sincs.Ezzel csak annyit tisztáz a cég, hogy amikor veszek egy Windows 10 példányt, nem vásároltam meg tőlük az egész brand-et, csupán egyetlen kópiát. (például ha a Microsoft eladta az Apple-nek a Windows-t, értjük hogy itt nem egy kópiáról van szó).
"ne engem fárassz"
Te erőlteted ezt a bérlős témát....
-
SP4C3
veterán
válasz
#86564352 #84712 üzenetére
Hát te ilyen változatos emberke vagy.
Sajnos nem látunk bele, hogy ki a felelős, de szerintem a 10-es hulladékságáért Szutyok Na-Della-t lehet dícsérni, meg az is féreg volt, aki azt a jó ötletet adta neki, hogy a windows phone-ra elvesztegetett pénzt próbálja meg megmenteni azzal, hogy a desktop os-be integrálják a google féle hányadékrendszert. Nagyszerű, hogy lett microszaft sztór, de a kutyát sem érdekli (báris tapasztalataim alapján senkit, lehet itt-ott elszórva egy két bérenc, akinek nagyon tetszik, de _szerintem_ a user base 99%-át csak felb***a a felesleges bloatware)
Ésigen, nem győzünk tweakelni, mire elfogadható állapotba hozzuk a rendszert, sok feleslegesen elvesztegetett idő, amit a szutyok cég nem fog tudni visszaadni. Örömmel gyomlálom a kibelekúrt windefendert és a hasonló semmirekellő áldásaikat. A korrupt windows tűzfal is nevetséges ugyanúgy mint az EULA.(#84713) TRob1 - Grat, most magadból indultál ki, olvasd vissza a saját hozzászólásaidat és az idétlen tanácsokat, amik beleszivárognak a spam/troll kommentjeidbe. Nem aluacskó, nem paranoia, elvek. Ha már fizettél a rendszerért, akkor az a retkes rendszer miért viselkedik úgy, mint egy fizetett bétatesztelő rendszere? Nem probléma, elhiszem, hogy van akit nem zavar, de sokakat azért nem, mert nem tudnak róla és nem értik, hogy mi folyik a gépükön. Ebből az következik, hogy 100 emberből 99 rábólint a maradék egy meg nem, mert aztmondja, hogy ez így nem korrekt, akkor egy sz@rware lesz a rendszer, mert úgy látják megtehetik... Treshold - Ugye ismerős a név (inkább trash-hold kódnevet nak kellett volna kapnia)
Semmi személyeskedés, de akinek ez az állapot tetszik, az vagy simán tudatlan vagy egy idióta és csak árt a társadalomnak.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest