- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
tordaitibi #74793 üzenetére
Elég szomorú, hogy pár alapszavat nem tud értelmezni valaki angolul...
Mindig vannak kivételek, látom te is az vagy, akkor szenvedj ha jó neked. Sok sok sok eszköz nem tud magyarul és nem is kell. Router-ek, modem-ek példának okáért.Gondolom nem gondoltál bele, hogy nem az egyszerűsített kínai terjedt el a világon (tény, hogy azt beszélik legtöbben, de ettől még nem a legelterjedtebb). De figyelj te nyugodtan ajánlgasd a jó magyar Ablakokat, és igen én sem tudok magyarul rendesen. Meg a másik, hogy szokták kérni a windows ablakosítását, (gondolom érted b+) aminek qrvára de örülök, mert úgy összezavar és van, hogy tényleg nem értem, hogy mi a franc baja van, mert odaköpi magyarul a hibaüzenetet (van hogy ezt felolvassák telefonon, olyankor kaparom a falat) de nem tudok segíteni, mert nem értem, és nincs ötletem mi a hibaüzenet.
Amikor megírsz egy verset angolul és szóról szóra lefordítod magyarra, akkor nem vers lesz belőle, hanem egy kupac sz@r!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Napelem
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest