Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Annyit írtam a mai hír kapcsán MS elbukott a consumer ecosystem vonalon konkrét példákkal alátámasztva. Te cáfolás, vita, érvelés helyett csak nekem estél. (felsorolt tényeket fikázásnak mondasz) Ne olvass ma mspoweruser, neowin, verge, thurrott, reddit stb. windows oldalakat mert ott is minden azzal van tele Nadella újabb mészárlást csinált a cég szolgáltatásaiban.
Lesed a topikokat ki mit hova ír, leírom miért gáz az opciók elérése design a pötyökkel fogaskerekekkel profilképekkel Win10-ben erre a te érvelési szinted annyi "akkor ne használd", játszod a rendőrt, mert nem szabad bántani szegény win10-t. Nekem már rég unalmas az egész, csak te szólítasz meg mindig engem. Szólj hozzá a témához, a konkrét dolgokhoz, ha nem tetszik ne olvasd, de legalábbis ne akarj másnak főnökösködni hogy miről írhat és miről nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Pendrive probléma
- PlayStation 1 / 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest