- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
netpeti98 #44923 üzenetére
Köszönöm,de ezeket a "malőröket" a Micro nem orvosolja, ha később töltöm be? Amúgy meg amit írtál hiba okot az oké, bár azt hogy konkrétan mit kellene, hogy a jelzett esetben csinálni nem tudom, az is igaz,hogy nincs áruházi programom fent.De ha már itt tartunk , mint írtam régi mentést raktam vissza és mikor szintre hoztam, a kedvencek elszálltak. Meg van a metodika hogy kell élesíteni, de nem sikerült, mindenhonnan kitöröltem, de egy töredék mindig ott volt a kedvencek közt, hogy azt honnan vette pasz. Azt tudom, hogy közben míg szintre hoztam pl kedvencek, a háttérben frissített(szerintem ezért szállt el). Na ezért nem jó ez az önkényes frissítés. Eleddig,mindig mindent egyenként csináltam és nyilván akkor nem akad össze semmi semmivel. Nem jó ez így , ez a koncepció amit kitaláltak nem jó, nem életszerű így kizárni a usert. Kellene hagyni választani ... Egyébként meg annó amikor 8-ról áttérés volt 10-re akkor is jó pár dolgot fejreállítottak, aki bizonyos esetekben aszerint járt el bizony megjárhatta mert már nem úgy működött és senki nem tudta a Micrón kívül. Lásd csökkentett mód. Lehetne sorolni ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest