- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
dannyl #19356 üzenetére
Szerintem úgy működik, mint akár mint a windows 95-ben. Ha a program telepítője beteszi magát a start menübe, akkor ott lesz a minden programnál, ha meg nem, akkor nem. Szóval szerintem az irfan view telepítésénél volt egy pipa, hogy ne tegye a startmenübe, és azt ki kellett volna venni, vagy fordítva, pont bepipálni, hogy tegye be oda (is). Olyat is szoktak tenni, hogy tegyen az asztalra, és vagy a tálcára, de nem minden telepítőnél alapértelmezett, hogy betegye a startmenübe.
Én megpróbálnám szépen feltenni még egyszer. Nem kell uninstall, csak újra futtatni a telepítőt, és végigbogarászni. next-next-next-ok nem mindig jön be.
A második szerintem olyan bug, ami van akinél előjön, van akinél nem. Nekem 2x is sz*r volt, ez már a 4. tiszta telepítés, és most jó. Érdekes, hogy újratelepítés megoldja, sőt, van akinek nem jött be startmenü, és egy frissítés telepítése után megoldódott. Van akinek újra és újra összeomlik, és mindig közli vele a win, hogy a következő indításkor megpróbálja helyreállítani, de sosem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest