Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
feel2006
üzenetére
Semmiféle értelmes magyarázatot el nem tudok képzelni erre a jelenségre.
Nem hiszem, hogy lenne program, vagy szolgáltatás, aminek az lenne a normális működése, hogy a felhasználó hibernálási döntését felülbírálja.
Kíváncsi leszek, hogy
- lesz-e magyarázat a leírt jelenségre;
- mi lesz az?
pendre54: A KB3035583 update, ami a "jelentkezés windows 10-re". Azt távolítsd el, a géped ekkor újraindul. Csinálj egy Windows update keresést, majd a listában ezen az update-en jobb egér gomb, és elrejtés.
Ezek után keress újra frissítéseket, hogy "megértette-e" a windows, hogy ezt elrejtetted, azaz, már nem hozza fel találatnak.
Ha eddig rendben, töröld a ~BT és a másik mappát, amibe letöltötte a Win a telepítőt.
Ezzel megmenekülsz, szerintem. -
viralmind
aktív tag
válasz
feel2006
üzenetére
Nalam ugyanez a szitu egyik gepnel, hibernaciobol 30 percenkent felebred, es mar mindent vegigzongoraztam , minden eszkozrol le van tiltva az ebresztes, utemezett feladat nincs, eleve wifin log a gep de kiprobaltam azt is hogy kihuztam a wifi sticket mert amugy ez egy asztali gep, tehat meg az akarmilyen magic packet es halozati anomalia sem johet szoba.Egyszeruen nem jovok ra mitol indulhat ujra raadasul mondom nem is alvo modbol hanem hibernaciobol
. es pont 30 percenkent.
Az eventlogban semmi ertelmeset nem ir ebrsztes oka:unknown.Kossz!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. es pont 30 percenkent.