- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Cs1csó #149683 üzenetére
Már használom és egész jó. Igaz mobilon nagyon kinagyítva jön be az asztal de ha összehúzom két ujjal utána már tökéletesen működik. Külön tetszik, hogy saját jelszót tudok beállítani! Már csak az a kérdés, hogy a csatlakozáshoz használt Id változik e magától gép újraindítás vagy bizonyos időközönként, vagy marad így? Most nem tudom újraindítani a gépem mert használják. Ha maradnak a bejelentkezési adatok akkor jó lesz.
Doky586
Írtam már előző hsz valamelyikében, hogy nem akarok kódokat és megerősítést a csatlakozáshoz. Gyors segítséghez meg kell. Szóval nem jó nekem. -
Imi1981
veterán
válasz
Cs1csó #149683 üzenetére
Hogy lehet itt fiókot létrehozni? Login látok de regisztrációt nem találok. Lehet egyáltalán? Én nem akarok mindig engedély meg kódot írogatni mikor csatlakozok a gépre. Rányomok hogy csatlakozás és mindenféle kérdés nélkül csatlakozzon. Ez lehetséges vele?
Doky586
Nem nehéz de én egyáltalán nem szeretnék ilyennel szarakodni. Akkor marad az anydesk csak az meg nem mindenben tetszik. Teamviewer jó volt de ios-on kb használhatatlan mert 20 másodperc múlva kilép időtúllépés miatt. Androidon persze jól működik az is. A Windows távoli asztallal meg most jut eszembe ha el szeretném érni családtagok gépeit mindenkinél nyitom kéne portot szóval az is kilőve. -
Imi1981
veterán
válasz
Cs1csó #149683 üzenetére
Nem ismerem de ránézek. Működik a hosszannyomás mint jobbegérgomb mobilon? Általában mobilról vezérlem a gépet és iPhone-ról. Egyre jobban idegesít az ios de még egy darabig ez lesz. Androidos mobilról a teamviewer is jó lenne mert ott nincs gond vele.
Na mindegy kipróbálom. Ismerős a neve lehet már régebben próbáltam. Kösz neked is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Automata kávégépek
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest