- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
svgyula #147654 üzenetére
Helló
Igen, de az 500w-os táppal csak egy 3070-volt használva, az is visszább vett powerral! (mert akkoriban a gép ETH bányára volt használva, és nem játékra... igaz néha játszottam is így
, szóval vállalom, ha az én hibámból ment tönkre az a táp. Bár így is 2és fél évet bírt)
15 éve magamnak rakom össze a gépeimet, sose volt probléma velük. Mire gondolsz milyen elengedhetetlen infónak nem vagyok birtokában. Mindig tanul az ember. Én meg pláne csak egy lelkes amatőr PC-s vagyok.
De srácok nyugi, nem kell összekapni.
Próbáltok segíteni és ez a lényeg, kitudja kinek éppen mi jut eszébe ami segítség lehet!Minél többen írtok annál jobb.
"Na ezt veszi észre olyankor amikor hirtelen egy kisebb amúgy gyorsan reagáló program van elindítva.........."
Ez tök jó gondolat, csak nekem ebben is az fura, hogy miért csak az egér akad meg? A program, a videó vagy bármi más reccenés nélkül megy. Vagy nem számít?
Nem hinném, hogy az alaplapnak lett baja, de majd az új táppal kiderül. Csak nem jön meg ma, mert egyúttal rendeltem munkahelyre egy laptopot is arra meg várni kell.
Köszönöm szépen nektek!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest