Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz tordaitibi #141736 üzenetére

Hááát próbáltál már olyan cellát feltölteni amiben 2.9V maradt??
    Nos én igen! A 12V-os autóakkumulátor töltőnek 6A(kijelző amilyen pontos) mellet 2 óra volt feltornászni 3,8V-ra! Az akutöltő is felmelegedett rendesen, míg az aku hideg volt!! Onnantól már bekapcsolt a töltésvezérlő! Ugyanis töltésvezérlő típusa válogatja de 3,5V alatti akunál nem is kapcsol be! Ugyanis a normál töltőknek nincs akkora teljesítményük ami képes lenne feltölteni! Mert ugye neked sem tetszene ha a telefonod 24óra alatt töltene fel egy lemerülés után és addigra be is "szagosodna" a töltőd a konnektorban?Tehát az az egész grafikon egy elméleti "valami"! A fiam telefonokat javít és naponta belefut ezekbe a problémákba! Néha elég egy "buta" töltő és vissza lehet hozni. De a mostani "sorszámos" akkumulátoroknál van belső ciklus számláló is. Vagyis x idő után akkor is hibára dobja ha még "látszatra" használható. Mert ilyenkor az egyik pillanatról a másikra előjel nélkül nincs tovább! Tehát DE igen a töltésvezérlőre kell bízni a feladatot mert akkor nyerjük ki az akkumulátorból az életciklusa szerinti legtöbb bevitt energiát! Ami még fontos nincs két cégnek egyforma töltésvezérlője mert mindegyik a készülékhez van paraméterezve.
    141737 Doner
    Az én acer laposom 2015-ös az utóbbi időben ritkán használom az igaz ! Viszont soha nem állogattam az aksi töltést! A bátyámnak 2013-as a szintén acer laposa. Ő kizárólag aksiról használja csak jelzéskor megy töltőről! Mindkettőben eredeti aksi! Az övében pentiun az enyémben i5 soha semmilyen gond nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák