- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Pyttawrx #133437 üzenetére
Sajnos sokkal előrébb nem lettem a hardverazonosítókkal hogy beillesztettem a Google-ba, mert 4db is volt. Közbe szerencsére választható frissítések megoldották.
King Unique
Köszi a tippet a választható frissítésekkel! 2db volt.
- Intel - Other hardware - Intel(R) Xeon (R) E3 -1200/1500 v5/6th Gen Intel (R) Core (TM) PCIe Controller (x16) - 1901
- INTEL - System - 1/1/1970 12:00:00 AM - 10.1.1.38Először az Intel Other hardware raktam de az nem oldotta meg, utána felraktam a INTEL System majd gépresit csináltam és most eltűnt.
Remélem semmi katyvasz nem lesz belőle hogy a Xeon-os Other Hardware-t felraktam, mert nem tudom az milyen driver lehet pontosam.
Illetve ami még zavar picit hogy kicsivel fentebb ahova bemásoltam hogy milyen drivereket rakott fel a Win, ott látszik hogy egy csomó INTEL System driver felkerült, plusz még most ez is. Szóval remélem ebből se lesz később semmi gond, mármint hogy esetleg amit most felraktam az régebbi driver lehet a verzió alapján.Mindenesetre megoldódott, köszönöm! Csak tényleg nem tudom miért rak fel ennyi chipset drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Bittorrent topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest