- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
válasz
vlevi #124769 üzenetére
Linux alatt be kell lőni a Samba szervert, utána szépen megy minden, mostanában nem próbáltam, de régebben igen, már hosszú évekkel ezelőtt csont nélkül tudta. Én munkakörnyezetben használtam. Pl. itt egy útmutató.
Ubi helyett a Linux Mintet lehetne megpróbálni, ubi-alapú, de majdhogynem windows-os fíling, plusz a wine is előcsomagolva van benne, ami szükség esetén jól fog. Több kolléga gépén, plusz pár családi gépen is ez van, kb. 10 perc alatt fenn van, minden simán megy benne, minimális testreszabással.
Másrészt én sem láttam még közelről olyan gépet, ami csődös lett volna win10-szempontból. Elég sok vasra tettem én is, de eddig nem láttam beszarást, BSOD-ozást stb. Illetve éppen tegnapelőtt igen, de az egy ősrégi laptop volt, nem bírta a win10-et, ki is írta, nem is erőltettem. Ment rá a Linux Mint, vígan muzsikál vele.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest