Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dethroner

veterán

válasz Geth #105633 üzenetére

De írtam hogy nem fogok máshol belépni, nem akarom más gépen használni a beállításaim. Másrészt a téma (az meg mi amúgy?) , nyelvi beállítások, egér logitech, setpoint alatt vannak a beállítások. Szóval ezekre nekem nincs szükségem. Szóval elegendő amit a chrome szinkronizál.
    Már korábban beszúrtam képet, a netplwiz után látszik ahogy kiszedtem a pipát. Most addig baszkódtam a gépházban valamivel, hogy ki tudtam kapcsolni az MS fiókot, vagy jobban mondva azt állítottam be hogy helyi fiók legyen aktív. Így most amikor indítom a gépet bejön egy ablak, lent a bal sarokban 2db különböző, a nevemre szóló fiók látszik. A legelső, ami próbál beléptetni, még mindig a MS, de ott hiába írom be a jelszót, azt írja név vagy jelszó nem megfelelő. Mondjuk névnek nem tudom mit kéne beírni, eddig csak jelszót kért mindig. De mindegy is, a másik, szintén a nevemre szóló fióknak tűnő valamire kattintva csak ott a gomb hogy bejelentkezés, és ha rányomok akkor belép. Eddig félsiker. Mit kell még tenni, hogy azt a másik fiókot ne kelljen kiválasztani és ne kelljen a bejelentkezés gombra nyomni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés