- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
válasz
Redneck #100707 üzenetére
1. Húzd ki a netet.
2.: a fentebb leírt módon halaszd el a funkciófrissítéseket.
3. win+r = services.msc -> itt a "windows update" service-t állítsd le.
4: c:/Windows/SoftwareDistribution/ innen törölj ki mindent.
5: windows update service-t indítsd el újra.
6: Ha ismét keresel frissítést, már nem fogja elkezdeni tölteni a 1903-t, helyette naprakésznek fogja írni a gépet, amennyiben nincs más elérhető frissítés.Én az auto win update-t is letiltottam magamnak ( én 1709-n maradtam ) + a netkapcsolatot beállíthatod forgalomdíjasra ebben az esetben, így nem is fogja elkezdeni letölteni. ( ezt csak akkor érdemes, ha az auto win update-t is letiltod, ha nem, akkor ezt a részd hagyd ki )
-
King Unique
titán
válasz
Redneck #100707 üzenetére
Ha a gépednél a Windows Update jelenleg amúgy is megjeleníti már a 1903-as funkciófrissítés lehetőségét és a visszaállítás után nincsen elhalasztva, szüneteltetve, akkor logikus, ha újra elkezdni letölteni és telepíteni. Ugyanis azt nem tudja, hogy mikor szándékozod újra telepíteni, nem fog arra várni és ilyenkor az alapértelmezett beállítás szerint jár el, ami az automatikus frissítés késleltetés nélkül. Ellenben ha előtte megmondtad volna neki, hogy ne frissítsen, beállítottad volna a halasztást, szüneteltetést, akkor nem tette volna, ilyen egyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest