Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
Sziasztok. Hol tárol a windows hibajelentéseket? Mai szép napon arra keltem hogy ujraindul a windows. Semmit nem telepítettem rá mostanában. Nincs kék halál csak újraindul. Aida eseménynaplóban is csak annyi van hogy hirtelen rendszerleállás. Ma 1 óra alatt kb 10szer indult újra.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
válasz efemm #155866 üzenetére
Lefutott a scannow, volt corrupted file amit kijavított de aztán ugyanúgy előfordult újraindulás. Minden újraindulás kritikus hiba mêgpedig powerkernel 41 (63) . Amit találtam róla hogy lehet hardware vagy software hiba is. Merre induljak el? Ha jól tudom csökkentett módban az alap driverek mennek. Ha itt nem tapasztalok újraindulást akkor lehetséges hogy software hiba?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
semetka
őstag
válasz RoyBatty #155880 üzenetére
Ez szép lista. HDD-re én nem gondolnék , teljesen jól működnek. Memóriát lehet valahogy tesztelni? Teljesen random jön a restart, van hogy 2 perc alatt 2 szer utánna meg meg 2-3 órát újraindulás nélkül. Csak böngésző ment semmi nagy fogyasztó.
[ Szerkesztve ]
-
semetka
őstag
válasz Doky586 #155889 üzenetére
Köszi. Gyors kipróbáltam a win beépített diagnosztikát de nem talált hibát. Rámegyek a memtest-re is próbaképp. A windows-os mennyire megbízható? Memtest előfordul hogy talál hibát ha a windows-os nem?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest