Hirdetés
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonhetedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Hello
Ide írom mert win8 alatt van problémám.
Szóval, a foobar-t szeretném, hogy automatikusan induljon a win-el együtt. Bemásoltam a foobar.exe-t indítópultba, de indulásnál azt a hibát dobja, hogy hiányzik a shared.dll. Na most a shared.dll ott van a foobar mappájában. Hogyan lehet megmutatni win-nek, hogy merre találja? Vagy nem ilyen egyszerű? -
mondomén
őstag
Hát az engem nem érdekel, hogy mi van más háztartásokban.
Nekem ilyen van, ezt szeretném normálisan használni. Mellesleg egyre többen használnak hasonló átmérőjű megjelenítőt PC-hez.
"hacsak nem is kell figyelni egy adott programra, de akkor meg minek van ott, hogy foglalja az értékes helyet más alkalmazások elől?"
Ezt nem értem. Ennél a csempés megoldásnál is csak egy app fut full képernyőn. Akkor milyen más alkalmazások és azok értékes helyéről van szó? Amúgy nem a figyelem megosztásról van szó, hanem az egyszerű kezelésről. Váltogatni ezek között a full képernyős alkalmazások között nem kényelmes. Például zenét váltani tök jó lehet így... -
mondomén
őstag
-
mondomén
őstag
Megjelent a nyelvi eszköztár a tálcán. Hol lehet ezt kikapcsolni? Sehol sem találom, pedig hetesen ez nem okozott gondot (azt hiszem
).
-
mondomén
őstag
Már harmadszor kapom azt az üzenetet, hogy merevlemez hibát észlelt a win, csináljak biztonsági mentést. Az a HDD nem tetszik neki amin a rendszer is van. Nyomtam egy Error Scan-t HD Tune Pro-val és az egész zöld volt, szóval nem talált hibát.
Akkor most mi a baja? -
mondomén
őstag
Miért állítja maxra a hangerőt minden egyes újraindításnál?
-
mondomén
őstag
Nah, itt egy buta kérdés.
Mit csináljak, hogy behozzam végre az AMD Display Control Centert vagy mit. Be akarok állítani pár dolgot, mert okádék így a kép. Csak az Engine Control Centert találom...
Lehet az a probléma, hogy egy fing HD4200-al zúzok? -
mondomén
őstag
Hahó
Van nekem egy creative sb audigy zs 2. Az lenne a kérdésem, hogy win 8 alatt működésre lehet bírni? Megnéztem a legutolsó driver-t, de nem írnak win 8 támogatást. Addig nem szeretném felrakni (mármint a windows-t) míg nem tudom biztosra, hogy működni fog e...
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Linux haladóknak
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AM 4 Lapok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest