Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
spammer
veterán
Van egy kis (nagy) gondom a windows 7-tel. Boot közben kikapcsolt a laptop és újra bekapcsolás után pedig ugye választani kell, hogy "start normally" vagy "repair". Nyomtam egy repairt, jött a "may take a few minutes" szöveg és kb. 25 perce csinálta, de még mindig nem lett vége, semmi százalékjelzés vagy valami, hogy tudjam hol tart, tehát meguntam a várakozást, újraindítottam és rányomtam a "start normally" opcióra.
A win betöltődött, de csak az alap fapados szürke "windows classic" style töltődik be, semmiféle aero vagy egyéb téma nem megy, akármelyiket választom ki, látszólag átváltja, de marad a classic kinézet.
Gugliztam, de nem jöttem rá, mi a hiba. Nem tiltotta le az aerot, mert engedi kiválasztani, csak maga a téma nem változik meg.
Restore point nem volt
Vissza lehet állítani valahogy a default system fileokat meg beállításokat? (Command promptban a scannow-s megoldás nem vált be) -
-
spammer
veterán
Hello! Kis segítséget szeretnék kérni, mert hiába guglizok..
Még a "béta" vagy "pre" vagy mittudomén milyen verziónál ha rányomtam jobb klikkel a taskbaron lévő (pinnelt) program nevére, akkor előjött a "jobb klikk menüje" (properties stb.), mint egy sima parancsikonnak. Most viszont (nem béta verzióban) hiába próbálok jobb klikkelni a taskbaron lévő program nevére, hogy előjöjjön a properties, nem jön elő semmilyen menü.
Ha félreérthető lenne, jobb klikkre bejön a következő néhány soros menüpont:
program neve
unpin from taskbar
close windowna most a program nevére hiába kattintok jobb gombbal, nem jön elő a menü.
Azért kellene mert shortcut keyt (egy távirányítóhoz) szeretnék beállítani neki.
Köszi előre is a segítséget!
Aktív témák
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hegesztés topic
- Manjaro Linux
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- ASUS RT-AC68U
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell 90W USB-C töltő
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vissza lehet állítani valahogy a default system fileokat meg beállításokat? (Command promptban a scannow-s megoldás nem vált be)
Bár ez is csak akkor ha még nincs megnyitva a program és simán shift jobbklikk az ikonon, de a fent leírt módon a program nevén nem megy.