Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
regvoltrossz
aktív tag
A Média Center nem ismeri fel a Tv-tunert. Illetve azt írja, hogy a televízióbeállítás nem folytatható, mert nem működik minden szolgáltatás megfelelően. Lépjen be a szolgáltatások tévébállításba stb. Namármost amikor először elindítottam, akkor szépen ment aztán egyszer lefagyott menet közben, azóta nem megy. Más programokkal megy a tuner, tehát nem driver probléma. Kitöröltem az ehome könyvtárat ami folytán legalább felajánlotta a tunerbeállítást, de aztán amikor be szeretném állítani ugyanazt írja mint annakelőtte. Videólejátszás és minden egyéb működik.
-
regvoltrossz
aktív tag
Vettem egy USB TV vevőt. A Média Centerrel szépen működött kereken egy napig. Akkor a rendszer tévézés közben lefagyott, és azóta a Média Center nem hajlandó TV tunert találni és vagy az jelenik meg hogy "Tunerek keresése", vagy az, hogy "Nincs szabad tuner amellyel ki lehetne elégíteni az aktuális kérést" és a műsorújságban is csak az jelenik meg, hogy "Nincs adat". Nem a tuner driverével van probléma, hiszen a VLC, vagy a Homesys alatt szépen megy, hanem a Média Centerrel. Hogyan tudnám újra használhatóvá tenni?
-
regvoltrossz
aktív tag
Vásároltam az aprón egy agp-s radeon x1650 videókártyát. Az eddigi 9200-ashoz képest hatalmas ugrás,
Ámde a win7 valahogy roszul kezeli le vagy nem tudom, mert azóta sok régebbi egyszerűbb játék mint például a [link]Sparkle vagy a Beyond Good et Evil nem akar működni. Elindul, majd egyszercsak fehér képernyő és forog a karika. Ha bármely billentyűt, vagy egérgombot megnyomom ekkor, a program nem válaszol üzenet jön be. Próbáltam ugye először azzal a driverrel, amit automatice letöltött, majd letöltöttem a Catalistot, próbáltam újjátelepíteni a játékokat, de a probléma ugyanúgy fennáll.
XP alatt viszont semmi gond nincs, minden játék hasít ezerrel az uj videókártyával.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ámde a win7 valahogy roszul kezeli le vagy nem tudom, mert azóta sok régebbi egyszerűbb játék mint például a