Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Sziasztok!
Tuti x64 mind a 2.
A Vistáról itt a "bizonyíték":
http://kepfeltoltes.hu/101004/Vista-x64_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMegnéztem a leítás, és örömmel látom, hogy én is így próbáltam.
(Szerintem egyértelmű is, hogy így kell csinálni.)Persze tiszta rendszert is lehetne csinálni, csak akkor nem csak újrakell rakni a programokat, hanem be is kell mindent újra állítani.
(Amiben van export - import, annál nem nagy dolog, de aminél nincs, ott adott esetben sok jegyzetelés, vagy registry túrás, esetleg ini / cfg keresgetés, ezt jobb lenne megsprórolni.)
Ezért is olvasom szomorúan, hogy van akinek utánna nem mentek a programjai, mert nálam pont ez lenne a cél.
Viszont, mint a telepítő üzenetéből is látszok, Ő maga sincs teljesen tisztában a dolgokkal:
Akarok rakni x64 -re x64 -et, erre benyögi, hogy 64 -esre nem rakhataok 32 -est + 32 -esre meg nem rakhatok 64 -est. OK, ezt eddig is tudtam, de mi közöm van hozzá ????? Nem érint, akkor meg mi van?

Na mind1, ha nem találok megoldást, akkor marad még egy darabig a Pista, mert ahhoz nekem jól fel kell készülnöm, hogy az évek alatt belakot cuccost újrarakjam.
Köszi az eddigieket, ha valakinek van valami jó tippje, jöhet!
Üdv.: Laci
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Sajnos senki nem válaszolt nekem erre semmit:
http://prohardver.hu/tema/windows_7/hsz_29986-29986.html
Ennyire bonyolult? Akkor ezek szerint jobb, ha nem is eröltetem?
Pedig nem szívesen raknék mindent újra.
Biztos nincsen semmi megoldás?
(Remélem csak átsiklottatok rajta.)Előre is köszönök minden hozzászólást!
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Magyar Vista Ultimate x64 -re próbálok ráfrissíteni Magyar Win7 Ultimate x64 -et.
Próbáltam már több NET -ről letöltött verziót is, ill. az Enterprise változatot is, de mindegyiknél ezt a számomra zavaros üzenetet dobta fel a telepítés elején a kompatibilitás ellenőrzés után.http://kepfeltoltes.hu/101002/Win7-Komp_Jel_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Pedig elvileg (az MS szerint) magyar Ultimate x64 -et simán kellene tudnia frissíteni magyar Ultimate x64 -re úgy, hogy minden feltelepített program megmaradjon az új rendszer alatt. Ennek ellenére még csak neki sem áll ...

Valakinek van valami jó ötlete, hogy ez mitől lehet?
Esetleg találkozott már valaki ilyennel, és tudja a megoldást?
Örülnék, ha megoldódna. A Vista -nak van egy idegesítő hibája, ami miatt cserélném, de nem akarok tiszta telepítést, és mindent újratelepíteni hozzá, mert az sajnos nagyon sok macera.Előre ia köszi szépen a segítséget!
Ui.: És azt tényleg nem értem mi a baja! Ránézésre olyan, mintha azt sem tudná, mire mit próbálok rárakni. (A telepítő jó, mert Virtuális gépre tiszta telepítésként simán felment és azóta sincs gond vele.)
Aktív témák
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hegesztés topic
- Manjaro Linux
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- ASUS RT-AC68U
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest