Hirdetés
Aktív témák
-
veterán
Szia!
Ha később meg akarod úszni a Windows újrahúzást 64 bitesre, akkor sztem telepíts most 64 bitest. 2 GB RAM-mal is gond nélkül el fog futni. 4 GB RAM-ból ugyanis később a 32 bites csak 3.5-öt fog látni. Upgrade-elni pedig később nem lehet x86-ról x64-re, csak formázással (tiszta telepítés).iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz Cthulhu Dawn #4627 üzenetére
Szia!
Ez egy vírus. Ezen az oldalon találhatsz hasznos infókat az eltávolításáról. Ha sehogy sem tudod lekaparni, akkor sajnos marad a clean install.
Biztos, hogy megbízható forrásból szerezted be a Daemon Tools-t?iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
Sziasztok!
Van egy Microsoft LifeChat LX-3000 fejhallgatóm. Olyan problémám van vele, hogy ha egy zene lejátszása közben valami mást is csinálok (pl. böngészek), akkor sajnos eléggé recseg a hang. Legújabb, 1.4-es LifeChat driver van telepítve kifejezetten Windows 7-hez. A tulajdonságainál a kiemelés fülnél egyik opció sincs bepipálva.
Előre is köszönöm a segítséget!Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz sfdrakex #4925 üzenetére
Leszedten a drivert eszközkelőből, töröltem minden LifeChat programot, lecsatlakoztattam, majd vissza, újra felrakta magának a drivert, de sajnos ugyanúgy recseg. Érdekes, hogy amikor megvettem, még teljesen jó volt, aztán egyszer csak elkezdett recsegni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs