Hirdetés
Aktív témák
-
veterán
Szia!
"Mac-et használtam pár napig, és megtetszett, mondjuk egy Mac-nél nem érzem azt hogy az enyém mint egy PC-nél. Bemegyek az Apple-be megveszem a gépet haza viszem és már megy. Jó Win-ben is van ilyen, hogy előre van telepítve, de akkor is. Egy Mac-nél nem érzem azt hogy úgy alakítom ahogy én akarom, nem tudom úgy el rontani ahogy csak lehet. Az csak megy-megy és nem ír ki semmi ERROR-t meg semmi hibát... Ellenben egy PC-nél fogom felteszem megy tök jó, majd csinálok valamit elromlik a rendszer, próbálgatom a lehetőségeket amikkel meg tudom csinálni, majd megcsináltam és siker élmény és használom vígan tovább."
Ó, pedig ott is vannak érdekes dolgok.
moonman-t idézve: "egyébként ha ezekkel a pajzán gondolatokkal állnál neki Mac-re váltani, még most tegyél le róla, mert óriásit fogsz csalódni."
Üdv. core2
-
Az OS-X relatíve bolondbiztosra van tervezve, cserébe nem is nagyon lehet rajta semmit babrálni. Nézd meg pl. az energiagazdálkodási beállításokat. A merevlemeznél annyi áll, hogy 'Put the hard disk(s) to sleep when possible'. Engem tuti megütne a guta, ha a Win7-ben ennyi lenne a testre szabhatóság.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest