Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
volvoguy
üzenetére
AMD-s alaplapon nem kell allitani mert csak tiltani, vagy engedelyezni lehet az Intel-es gepeknel kell allitgatni 32-64 bit kozott, mivel jelenleg a 64 bites utasitaskeszletet ami a 32 bites kiterjesztese az AMD fejlesztette ki ezert alapbol nem kell es nem is lehet allitgatni a lapodnal. Az Intel is fejlesztett 64 bites utasitaskeszletet de az meg a jovo zeneje jelenleg az AMD-et hasznaljuk. Te is. Lehet hogy mas tipusu lapoknal van ra lehetoseg nalad nincs valasztas hagyd Enable-on.
-
válasz
volvoguy
üzenetére
Mindig ilyen összevissza vagy?
Kérdezel, válaszolnak,de sz@rsz a válaszra,inkább a személyes sértettségedet tárgyalod.
Neked annyi bajod volt már,simán az állatorvosi ló esete vagy.
Úgyhogy ne csodálkozz azon ha a telepített programokkal hozza valaki összefüggésbe a problémáidat.
Mi van az AZALIA Codek BIOS beállításával?
Megnézted?
Alaplapi hangeszközt használsz,vagy van hangkártyád?A Power Mmanagement Setup-ban van olyan pont,hogy HPET Support?
HPET Mode? Azt kell 64-bit modra állítani,mert a default 32.
Többet nem tudok mert Inteles vagyok, fogalmam nincs az AMD alaplapoknál mi lehet még. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
Valaki inkább azt írja meg, valóban van-e BIOSban olyan, ahol be kell állítani 32 v. 64bitet? - Én nem tudok róla. Ezt is bizonyítja,hogy első gondolatom az volt, hogy ez egy nagy f.szság.
Szal egy gonddal kevesebb, bioshoz nem nyulkálni.Hát ha nincs hálókártya drivered, akkor hogy szedné le a drivereket?
Egyébként nem tudom miért nem ismeri fel alapból a win7. Nekem a 770-es lapom minden utolsó vackát felismerte. Talán nem kéne minden sz.r szétcrackelt win7-et letölteni és telepíteni. 
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
Nincs lan driver? hogy megy a neted ? Egyébként már annyi cuccot tettél fel szedtél le hoyg szerintem a wined azt se tudja hol van, tedd be szépen a win7 lemezt bootolj róla formázz és tedd fel újra. Winupdate azért nem talál mert már raktál fel drivert vagy mert már ismeri amihez kellene le is szedte biosban nem kell állítani 32 vagy 64 bitet.
Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként nem tudom miért nem ismeri fel alapból a win7. Nekem a 770-es lapom minden utolsó vackát felismerte. Talán nem kéne minden sz.r szétcrackelt win7-et letölteni és telepíteni.